Se vores ledige stillinger2019-05-22T11:14:11+00:00

Job i Bygma

Vi har i øjeblikket nedenstående ledige stillinger. Finder du ikke en stilling, der matcher dine ønsker og kompetencer, vil vi anbefale, at du opretter en jobagent. Så vil du automatisk få besked, når vi slår en stilling op, der kunne være relevant for dig.

Læs mere om rekrutteringsprocessen

Læs mere om behandling af personoplysninger

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesseret i at modtage uopfordrede ansøgninger fra velkvalificerede kandidater. Vi vil gemme din ansøgning i seks måneder og kontakte dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer.

Send uopfordret ansøgning

Direktør søges til en af solskinsøens største handelsvirksomheder

Ansøgningsfrist: 19-06-2019
Oprettet: 22-05-2019

Vi søger en direktør til Bygma i Rønne på Bornholm, hvor kunderne er et mix af private og professionelle. Som direktør i Bygma Rønne får du det fulde ansvar for virksomheden. Din opgave er at lede, positionere og optimere Bygma i det lokale marked.

Ekstern sælger til Bygma Odense

Ansøgningsfrist: 10-06-2019
Oprettet: 13-05-2019

Din opgave er opsøgende salgsarbejde inden for værktøj, beslag og beklædning. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet. Du rådgiver kunderne og engagerer dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Samtidig får du ansvar for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du indgår i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, der fungerer som backup for salgsarbejdet.

Sælger til Bygma Odense

Ansøgningsfrist: 10-06-2019
Oprettet: 13-05-2019

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne – primært inden for værktøj, beslag og beklædning. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du får samtidig ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Derudover får du opgaver og ansvar inden for både indkøb og tilbudsgivning.

Filialchef til Bygma Hårlev

Ansøgningsfrist: 07-06-2019
Oprettet: 10-05-2019

Vi søger en filialchef til vores forretning i Hårlev, hvor kunderne er et mix af private og professionelle. Som filialchef i Bygma Hårlev får du det fulde ansvar for driftsresultatet i filialen. Din opgave er at lede, positionere og optimere Bygma i et stærkt konkurrencepræget lokalt marked.

Salgschef til Bygma Tønder

Ansøgningsfrist: 06-06-2019
Oprettet: 09-05-2019

Du skal stå i spidsen for vores salgsafdeling. Som salgschef står du på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen. Hver dag. Du er budgetansvarlig og planlægger salgsaktiviteter over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet. Du bliver selv direkte involveret i salgsarbejdet og får ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Samtidig har du opgaver inden for indkøb og kontakt til vores leverandører.

Pladsmedarbejder til Bygma Tønder

Ansøgningsfrist: 03-06-2019
Oprettet: 06-05-2019

Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluksedler. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser vil også være en del af dit job. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Salgschef til Bygma Hillerød

Ansøgningsfrist: 31-05-2019
Oprettet: 03-05-2019

Du skal stå i spidsen for vores salgsafdeling. Som salgschef står du på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen. Hver dag. Du er budgetansvarlig og planlægger salgsaktiviteter over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet. Du bliver selv direkte involveret i salgsarbejdet og får ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Samtidig har du opgaver inden for indkøb og kontakt til vores leverandører.

Debitorchef til Bygma Region Øst

Ansøgningsfrist: 24-05-2019
Oprettet: 01-05-2019

Du står i spidsen for vores debitorbogholderi. Du får du ansvaret for registrering og kreditvurdering af nye kunder samt fastsættelse af kreditmaksimum. Endvidere er du ansvarlig for den løbende overvågning og opfølgning på nuværende kunder. Du sikrer sammen med de øvrige medarbejdere i din afdeling at vedtagne procedurer og politikker overholdes – og at sagsbehandlingen altid er af høj kvalitet. Dit arbejde vil byde på en tæt dialog med regionens direktører og filialchefer.

Sælger til Bygma Aalborg C

Ansøgningsfrist: 29-05-2019
Oprettet: 01-05-2019

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne – primært inden for arbejdstøj og sikkerhedsudstyr. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du får samtidig ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Derudover får du opgaver og ansvar inden for både indkøb og tilbudsgivning.

Pladsmedarbejder til Bygma Århus

Ansøgningsfrist: 28-05-2019
Oprettet: 30-04-2019

Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluksedler. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Sælger til Bygma Rønne

Ansøgningsfrist: 28-05-2019
Oprettet: 30-04-2019

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for el- og vvs-artikler, værktøj, maling og haveartikler. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik.

Chauffør til Bygma Jelling

Ansøgningsfrist: 27-05-2019
Oprettet: 29-04-2019

Din opgave bliver udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser. Du håndterer varerne korrekt og leverer til aftalt tid og på rette sted, så vores kunder kan komme videre. Du er Bygmas ansigt udadtil og sætter en ære i at levere professionel service og kvalitet – hver gang!

Sælger til Bygma Hillerød

Ansøgningsfrist: 27-05-2019
Oprettet: 29-04-2019

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Du får samtidig ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du får en arbejdsdag, der veksler mellem personlig kundebetjening og opsøgende salgsarbejde. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet – fx gennem tilrettelæggelse af salgsbesøg.

Sælger til Bygma Roskilde

Ansøgningsfrist: 23-05-2019
Oprettet: 26-04-2019

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med en ekstern sælger, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.