Job i Bygma

Vi har i øjeblikket nedenstående ledige stillinger. Finder du ikke en stilling, der matcher dine ønsker og kompetencer, vil vi anbefale, at du opretter en jobagent. Så vil du automatisk få besked, når vi slår en stilling op, der kunne være relevant for dig.

Læs mere om rekrutteringsprocessen

Læs mere om behandling af personoplysninger

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesseret i at modtage uopfordrede ansøgninger fra velkvalificerede kandidater. Vi vil gemme din ansøgning i seks måneder og kontakte dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer.

Send uopfordret ansøgning

Ekstern sælger til Bygma Vejle (Proff)

Ansøgningsfrist: 11-10-2019
Oprettet: 13-09-2019

Din opgave er opsøgende salgsarbejde inden for værktøj, beslag og beklædning. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet. Du rådgiver kunderne og engagerer dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Samtidig får du ansvar for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du indgår i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, der fungerer som backup for salgsarbejdet.

Ekstern sælger til Bygma Vejle (Trælast)

Ansøgningsfrist: 11-10-2019
Oprettet: 13-09-2019

Din opgave er opsøgende salgsarbejde. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet. Du rådgiver kunderne og engagerer dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Samtidig får du ansvar for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du indgår i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, der fungerer som backup for salgsarbejdet.

Souschef til Bygma Tønder

Ansøgningsfrist: 09-10-2019
Oprettet: 11-09-2019

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for værktøj og beslag. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik. Samtidig har du opgaver inden for indkøb og lagerstyring og skal sikre, at vi altid har det rigtige varespejl i butikken. I samarbejde med butikschefen skal du få det bedste ud af salgsteamet på 7 medarbejdere.

HR-konsulent med fokus på udvikling

Ansøgningsfrist: 20-09-2019
Oprettet: 06-09-2019

Som HR-udviklingskonsulent kommer du til at beskæftige dig med spændende opgaver, der strækker sig over en bred portefølje. Konkret kan nævnes udvikling og lancering af onboarding – et aktuelt og udfordrende projekt, du i rollen som primus motor skal være med til at drive og præge.

Salgschef til Bygma Tønder

Ansøgningsfrist: 23-09-2019
Oprettet: 26-08-2019

Du skal stå i spidsen for vores salgsafdeling. Som salgschef står du på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen. Hver dag. Du er budgetansvarlig og planlægger salgsaktiviteter over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet. Du bliver selv direkte involveret i salgsarbejdet og får ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Samtidig har du opgaver inden for indkøb og kontakt til vores leverandører.

Lagerekspedient til Bygma Århus

Ansøgningsfrist: 23-09-2019
Oprettet: 26-08-2019

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne og læsse bilerne. Du noterer ordrerne elektronisk og sørger for, at vi altid har varer på lageret – de rigtige varer på det rigtige sted! Samtidig får du opgaver og ansvar inden for lagerstyring og pakning af ordrer. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt.

Butikschef til Bygma Viby Sjælland

Ansøgningsfrist: 20-09-2019
Oprettet: 23-08-2019

Du skal stå i spidsen for vores byggecenterbutik. Som butikschef står du på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen. Hver dag. Dit arbejde veksler mellem ledelse og personlig kundebetjening. Du er budgetansvarlig og planlægger salgs- og markedføringsaktiviteter både over for nuværende og potentielle kunder på B2B markedet.