Job i Bygma

Vi har i øjeblikket nedenstående ledige stillinger. Finder du ikke en stilling, der matcher dine ønsker og kompetencer, vil vi anbefale, at du opretter en jobagent. Så vil du automatisk få besked, når vi slår en stilling op, der kunne være relevant for dig.

Læs mere om rekrutteringsprocessen

Læs mere om behandling af personoplysninger

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesseret i at modtage uopfordrede ansøgninger fra velkvalificerede kandidater. Vi vil gemme din ansøgning i seks måneder og kontakte dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer.

Send uopfordret ansøgning

Pladsmedarbejder til Bygma Roskilde (nathold)

Ansøgningsfrist: 15-11-2019
Oprettet: 18-10-2019

Din primære opgave bliver læsning og aflæsning af biler. Samtidig får du opgaver inden for pakning af ordrer efter elektroniske pluklister. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Lønchef til stor dansk koncern i vækst

Ansøgningsfrist: 13-11-2019
Oprettet: 18-10-2019

Du tiltræder en nyoprettet stilling med mulighed for at påvirke jobindholdet, men vi forventer at du arbejder med en konstant forbedring af processerne og sikrer dokumentation. I direkte reference til koncern HR-direktøren indgår du i HR-afdelingens ledergruppe, og du skal være med til at sikre, at strategier og processer er i tråd med lovgivning, overenskomster og forretningskrav.

Lagerekspedient til Bygma Risskov

Ansøgningsfrist: 15-11-2019
Oprettet: 18-10-2019

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne og læsse bilerne. Du noterer ordrerne elektronisk og sørger for, at vi altid har varer på lageret – de rigtige varer på det rigtige sted! Samtidig får du opgaver og ansvar inden for lagerstyring og pakning af ordrer. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt.

Financial controller til Bygma Shared Service Center i Risskov

Ansøgningsfrist: 08-11-2019
Oprettet: 16-10-2019

Vores Shared Service Center har ansvaret for at servicere vores 57 forretninger i Danmark. Du bliver en del af en velkonsolideret virksomhed, som hele tiden har fokus på at udvikle sig og gøre det bedre. Som controller medvirker du til den økonomiske og forretningsmæssige opfølgning, herunder sparring og vidensdeling.

Pladsmedarbejder til Bygma Jelling

Ansøgningsfrist: 13-11-2019
Oprettet: 16-10-2019

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne og læsse bilerne. Samtidig får du opgaver og ansvar inden for pakning af ordrer efter pluksedler. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Logistikchef til Bygma Amager

Ansøgningsfrist: 07-11-2019
Oprettet: 10-10-2019

Du skal stå i spidsen for vores logistikafdeling, hvor du bliver ansvarlig for drift og optimering af vores lager og distribution. Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system. Du leder og fordeler arbejdet med pakning af ordrer og udkørsel af varer og byggematerialer. Sammen med de øvrige medarbejdere sikrer du, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden, og at lager og plads altid fremstår ryddelig og ordentlig.

Ekstern sælger til Bygma Århus

Ansøgningsfrist: 24-10-2019
Oprettet: 26-09-2019

Din opgave er opsøgende salgsarbejde inden for værktøj, beslag og beklædning. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet. Du rådgiver kunderne og engagerer dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Samtidig får du ansvar for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du indgår i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, der fungerer som backup for salgsarbejdet.

Pladsmedarbejder til nathold i Bygma Herning

Ansøgningsfrist: 21-10-2019
Oprettet: 24-09-2019

Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluksedler. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Logistikassistent til Bygma Herning

Ansøgningsfrist: 21-10-2019
Oprettet: 23-09-2019

Du skal hjælpe med planlægning, koordinering og optimering af distributionen i kørselsafdelingen. Du sikrer sammen med de øvrige medarbejdere, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden. Udover den daglige styring af opgave- og ordrehåndtering i M3 vil dit arbejde byde på kontakt til og servicering af vores kunder. Endvidere får du opgaver inden for indkøb, varedisponering og periodisk lageroptælling. Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system.