Business Intelligence Backend Developer til Bygma Gruppen – Ansøgningsfrist: 4. februar 20192019-01-07T11:52:37+00:00


I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

Business Intelligence Backend Developer til Bygma Gruppen

Vi søger en business intelligence backend developer til at videreudvikle de BI-løsninger, der bidrager til optimering af drift og indtjening i Bygma Gruppen.

Jobbet
Du vil deltage i det projekt, der skal opgradere og fremtidssikre vores BI-løsning. Din primære opgave vil bestå i at etablere og videreudvikle den nye løsning baseret på Microsoft SQL 2016 i samarbejde med dine kolleger og eksterne leverandører. Indtil den nye løsning er implementeret, vil du ligeledes få til opgave at vedligeholde den eksisterende platform, baseret på Microsoft SQL server 2012 R2. På sigt vil du deltage i udvikling af frontend-delen, ligesom du vil bidrage til analyser og øvrige projekter.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være business intelligence backend developer i Bygma, forventer vi, at du:

  • har en relevant akademisk baggrund eller erfaring fra en lignende stilling
  • er forretningsorienteret i tilgangen til dine opgaver
  • har erfaring med MSSQL server, herunder
    – SSIS, SSAS og evt. SSRS
    – multidimensionelle modeller (MDX) og tabulære modeller (DAX)
    – fact- og dimensionsmodellering
  • har kendskab til M3 eller lignende ERP-system – fordel men ikke et krav

Du får ansvar fra dag ét
Hos Bygma er du med i front fra første arbejdsdag, og her er sjældent langt fra idé til handling. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning. Og du kan løbende lægge nye lag på din karriere.

Bygma er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, så når vi investerer, gør vi det langsigtet. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine mentale batterier.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 4. februar 2019, men vi behandler ansøgninger løbende og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristen.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. april 2019. Arbejdsstedet er Bygma Gruppens hovedkontor i Søborg, som beskæftiger ca. 65 medarbejdere. I Business Intelligence får du 4 kollegaer, og du refererer til Business Intelligence Manager David Skov Hansen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte David på telefon 2778 1263.

Ansøgningsfrist: 4. februar 2019