I Bygmas forretninger har lederne mandat til at træffe beslutninger. De kender de lokale kunder og ved, hvordan vi får dem godt videre. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Direktør søges til en af solskinsøens største handelsvirksomheder

Vi søger en direktør til Bygma i Rønne på Bornholm, hvor kunderne er et mix af private og professionelle. Som direktør i Bygma Rønne får du det fulde ansvar for virksomheden. Din opgave er at lede, positionere og optimere Bygma i det lokale marked.

Du skaber vækst
Med fokus på markedet for byggematerialer, skal du stå i spidsen for at udvikle Bygma Rønne. Du skal derfor været drevet af lysten og have evnerne til at arbejde professionelt med salg og ledelse. Du ved, at succes handler om resultater, og du kan tage de nødvendige beslutninger i en praktisk og handlingsorienteret organisation med fokus på markedet og kunderne.

Du får tingene ført ud i livet
Du ser udviklingsmulighederne og fører dem ud i livet. Det gør du blandt andet ved at være ambitiøs på både egne og dine medarbejderes vegne – og du leder dem ved selv at gå forrest. Du sætter mål for dig selv og dit hold, og du holder ved, til I har nået målene.

Du motiverer dine medarbejdere via en involverende og synlig lederstil, og du skaber tillid ved hjælp af oprigtighed, gennemsigtighed og anerkendelse. Endvidere er du en god formidler, som formulerer vedtagne beslutninger klart og loyalt.

Erfaren leder med baggrund i salg
Du er resultatorienteret med erfaring inden for relationssalg til professionelle kunder og kender byggebranchen, ligesom du kan dokumentere erfaring med salgs-, drifts-, og personaleledelse. Vi forventer endvidere god økonomisk indsigt, så du via nøgletal kan målrette din indsats.

Vi tilbyder
Bygma er den største danskejede leverandør af byggematerialer på det danske marked – og klart den største spiller på Bornholm. Den position ønsker vi at fastholde og udbygge. Vi tilbyder et udfordrende job med handlefrihed og eget bundlinjeansvar. Hertil kommer en attraktiv og resultatorienteret lønpakke, der modsvarer de stillede krav. Om nødvendigt hjælper vi gerne med etablering og bosætning på Bornholm.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 19. juni 2019. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig. Tiltrædelse snarest muligt.

I Bygma Rønne vil du få 80 medarbejdere og referere til regionsdirektøren. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte regionsdirektør Jens Jensen på 6161 4040.

Ansøgningsfrist: 19. juni 2019