Direktør til Danmarks største trælastagentur

Den nuværende direktør har valgt at søge nye udfordringer, og vi søger derfor en leder, der kan stå for den fortsatte forretningsmæssige udvikling af Hjalmar Wennerth A/S.

Hjalmar Wennerth blev grundlagt i 1952, og er i dag Danmarks største trælastagentur og importør af savet træ med stærke relationer i Europa. Hjalmar Wennerth repræsenterer savværker fra hele Europa og handler til dagligt med mere end 100 savværker i Skandinavien alene. Hovedkontoret ligger i Søborg i lyse og moderne lokaler og med kontor i Hedensted.  Selskabet beskæftiger 7 medarbejdere og stillingen refererer til direktionen i Bygma Gruppen A/S.

Du skaber vækst
Med fokus på markedet for byggematerialer, skal du stå i spidsen for at udvikle Hjalmar Wennerth. Du skal derfor være drevet af lysten og have evnerne til at arbejde professionelt med salg og ledelse. Du ved, at succes handler om resultater, og du kan tage de nødvendige beslutninger i en praktisk og handlingsorienteret organisation med fokus på markedet og kunderne.

Du får tingene ført ud i livet
Du ser udviklingsmuligheder og fører dem ud i livet. Det gør du blandt andet ved at være ambitiøs på både egne og dine medarbejderes vegne – og du leder dem ved selv at gå forrest. Du sætter mål for dig selv og dit hold, og du holder ved, til I har nået målene.

Du motiverer dine medarbejdere via en involverende og synlig lederstil, og du skaber tillid ved hjælp af oprigtighed, gennemsigtighed og anerkendelse. Endvidere er du en god formidler, som formulerer vedtagne beslutninger klart og loyalt.

Erfaren leder med baggrund i salg
Du er resultatorienteret med erfaring inden for relationssalg til professionelle kunder og kan fremvise gode resultater inden for salg til byggeriet, ligesom du kan dokumentere erfaring med salgs-, drifts-, og personaleledelse. Vi forventer endvidere god økonomisk indsigt, så du via nøgletal kan målrette din indsats. Måske sidder du i dag som salgsdirektør i en større organisation med stor erfaring inden for B2B og gerne erfaring med salg til byggebranchen. Kendskab til det svenske sprog og engelsk på forhandlingsniveau er en yderligere fordel.

Vi tilbyder
Bygma Gruppen A/S er den største danskejede leverandør af byggematerialer. Den position ønsker vi at fastholde og udbygge. Vi tilbyder et udfordrende job i Hjalmar Wennerth med handlefrihed og eget bundlinjeansvar. Hertil kommer en attraktiv og resultatorienteret lønpakke, der modsvarer de stillede krav.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er den 30. april 2020. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi ser frem til at høre fra dig. Tiltrædelse snarest muligt.

Du er velkommen til at kontakte direktør Klaus Hadsbjerg på 4454 1700, hvis du har spørgsmål.

Ansøgningsfrist: 30. april 2020