Filialchef til Bygma Hårlev – Ansøgningsfrist: 7. juni 20192019-05-10T08:45:19+00:00


I Bygmas forretninger har lederne mandat til at træffe beslutninger. De kender de lokale kunder og ved, hvordan vi får dem godt videre. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Filialchef til Bygma Hårlev

Vi søger en filialchef til vores forretning i Hårlev, hvor kunderne er et mix af private og professionelle. Vores nuværende filialchef har fået nye udfordringer i en af vores andre forretninger på Sjælland.

Som filialchef i Bygma Hårlev får du det fulde ansvar for driftsresultatet i filialen. Din opgave er at lede, positionere og optimere Bygma i et stærkt konkurrencepræget lokalt marked.

Du skaber vækst
Med fokus på markedet for byggematerialer, skal du stå i spidsen for at vækste Bygma Hårlev. Du skal derfor været drevet af lysten og have evnerne til at arbejde professionelt med salg og ledelse. Du ved, at succes handler om resultater, og du kan tage de nødvendige beslutninger i en praktisk og handlingsorienteret organisation med fokus på markedet og kunderne.

Du får tingene ført ud i livet
Du ser udviklingsmulighederne og fører dem ud i livet. Det gør du blandt andet ved at være ambitiøs på både egne og dine medarbejderes vegne – og du leder dem ved selv at gå forrest. Du sætter mål for dig selv og dit hold, og du holder ved, til I har nået målene.

Du motiverer dine medarbejdere via en involverende og synlig lederstil, og du skaber tillid ved hjælp af oprigtighed, gennemsigtighed og anerkendelse. Endvidere er du en god formidler, som formulerer vedtagne beslutninger klart og loyalt.

Erfaren leder med baggrund i salg
Du er resultatorienteret med erfaring inden for relationssalg til professionelle kunder og kan fremvise gode resultater inden for salg til byggeriet, ligesom du kan dokumentere erfaring med salgs-, drifts-, og personaleledelse. Vi forventer endvidere god økonomisk indsigt, så du via nøgletal kan målrette din indsats. Måske sidder du i dag i en lignende stilling inden for samme eller relateret branche.

Vi tilbyder
Bygma er den største danskejede leverandør af byggematerialer på det danske marked. Den position ønsker vi at fastholde og udbygge. Vi tilbyder et udfordrende job med handlefrihed og eget bundlinjeansvar. Hertil kommer en attraktiv og resultatorienteret lønpakke, der modsvarer de stillede krav.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 7. juni 2019. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig. Tiltrædelse snarest muligt.

I Bygma Hårlev vil du få 10 medarbejdere og referere til regionsdirektøren. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte regionsdirektør Jens Jensen på 6161 4040.

Ansøgningsfrist: 7. juni 2019