HR-konsulent med fokus på de unge – Ansøgningsfrist: 3. maj 20192019-04-09T07:51:44+00:00


I Bygma tilbyder vi faglig dybde og geografisk bredde. Derfor har du store muligheder, når du vil lægge næste lag på din karriere. I salg eller i stab. På lager eller i ledelse. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

HR-konsulent med fokus på de unge

Vi søger en HR-konsulent, som er uddannet inden for HR og har lyst til at arbejde med medarbejderudvikling i en stor dansk koncern.

Jobbet
I Bygma har vi for tiden 80 elever under uddannelse – primært inden for salg og logistik. Her kommer du til at spille en stor rolle i udvikling og implementering af kampagner, udvælgelse af de bedste ansøgere samt planlægning og afholdelse af rekrutterings-arrangementer (Bygma Trainee Auditions) i et samarbejde med vores lokale direktører.

Du deltager på uddannelsesmesser for unge, ligesom du opsøger og udbygger vores samarbejde med lokale handels- og erhvervsskoler. Du videreudvikler og kvalitetssikrer vores salgstrainee-uddannelse i tæt dialog med vores samarbejdspartner. Du er med i budgetplanlægning og tager ansvar for de øvrige interne administrative processer. Du behandler ansøgninger og aftaler, ligesom du koordinerer aktiviteter omkring den praktiske uddannelse.

Du kommer også til at beskæftige dig med andre spændende opgaver, der kan strække sig over en bred palette. Aktuelt kan nævnes gennemførelse af trivselsmålinger samt udvikling af onboarding-programmer og udviklingskoncepter.

Vil du hjælpe med at udvikle vores forretning?
Har du lyst til at være HR-konsulent i Bygma, forventer vi, at du:

  • kan samarbejde med mange forskellige kolleger på tværs af hele vores organisation
  • går meget op i service og kvalitet
  • kan se dig selv i en hverdag, hvor prioriteter skifter, du udfordres og tager et selvstændigt ansvar
  • forstår, at HR-projekter kræver stram styring og leverancer til tiden
  • har relevant uddannelsesmæssig baggrund – fx en cand.merc. HRM eller tilsvarende

Du får ansvar fra dag ét
I HR-afdelingen er du med i front fra første arbejdsdag, og her er sjældent langt fra idé til handling. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning. Og du kan løbende lægge nye lag på din karriere.

Bygma er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, så når vi investerer, gør vi det langsigtet. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 3. maj 2019. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. juli 2019. Arbejdsstedet er Bygma Gruppens hovedkontor i Søborg, som beskæftiger ca. 65 medarbejdere. I HR-afdelingen får du 9 kollegaer, og du refererer til HR-direktøren. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-direktør Anette Sondrup på 4454 1707.

Ansøgningsfrist: 3. maj 2019