I Bygma tilbyder vi faglig dybde og geografisk bredde. Derfor har du store muligheder, når du vil lægge næste lag på din karriere. I salg eller i stab. På lager eller i ledelse. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

HR-konsulent med fokus på udvikling

Vi søger en engageret og stærk HR-udviklingskonsulent, der kan transformere nogle af HR-afdelingens mange strategiske projekter til målrettet virkelighed i vores organisation.

Jobbet
Som HR-udviklingskonsulent kommer du til at beskæftige dig med spændende opgaver, der strækker sig over en bred portefølje. Konkret kan nævnes udvikling og lancering af onboarding – et aktuelt og udfordrende projekt, du i rollen som primus motor skal være med til at drive og præge.

Blandt andre opgaver skal du arbejde med kompetenceudvikling bl.a. inden for ledelse og salg samt talentudvikling, og du bliver ansvarlig for at videreudvikle vores employer branding koncept, herunder drive vores karrieresite. Det er HR-opgaver, der alle skal eksekveres i organisationen; du får derfor en bred berøring med både ledere og medarbejdere.

Vil du hjælpe med at udvikle vores forretning?
Vi forventer, at du har flere års praktisk HR-erfaring fra tidligere job – gerne suppleret med en teoretisk platform på cand.merc. eller HD-niveau. Vi forventer derfor også, at du

  • har været i projektlederrollen, hvor en del af din erfaring er høstet
  • kan planlægge og eksekvere
  • trives både i den udadvendte formidlerrolle og i rollen som proceskonsulent, hvor du i højere grad er katalysator og facilitator
  • kan kombinere den gode analyse med en praktisk hands-on indstilling
  • kan begå dig i forskellige miljøer, hvor du tilpasser din stil til de interne kunder uden, at du går på kompromis med faglighed og det overordnede budskab.

Vi tilbyder
Udover et spændende og afvekslende job med masser af udfordringer, tilbyder vi et positivt og uformelt arbejdsklima med dygtige kollegaer.

Bygma er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, så når vi investerer, gør vi det langsigtet. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 20. september 2019. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde hurtigst muligt. Arbejdsstedet er Bygma Gruppens hovedkontor i Søborg, som beskæftiger ca. 65 medarbejdere. I HR-afdelingen får du 8 kollegaer, og du refererer til HR-direktøren. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-direktør Anette Sondrup på 4454 1707.

Ansøgningsfrist: 20. september 2019