IT-systemtekniker til Bygma Gruppen – Ansøgningsfrist: 10. maj 20192019-04-12T08:59:03+00:00


I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

IT-systemtekniker til Bygma Gruppen

Vi søger en IT-systemtekniker, som brænder for IT og har lyst til at drive og vedligeholde IT-miljøet i en stor dansk koncern.

Jobbet
IT-afdelingen driver en installation med 2.500+ arbejdsstationer og 130+ servere. Du vil indgå i et stærkt team som opretholder en sikker og stabil drift. Du står for administration, opsætning og vedligeholdelse af vores IT-miljø. Hovedparten af opgaverne løses fra vores hovedkontor i Søborg, men du skal regne med enkelte rejsedage til vores datterselskaber. Du får dine egne ansvarsområder, herunder: 

  • administration, konfiguration og patch-management af servere og klienter
  • Active Directory, GPO, DNS, DHCP mm.
  • Windows Powershell
  • administration og konfiguration af WLAN

Vil du hjælpe med at udvikle vores forretning?
Har du lyst til at være IT-systemtekniker i Bygma, forventer vi, at du:

  • er systematisk og struktureret
  • er serviceorienteret og kan håndtere flere og mangeartede opgaver ad gangen
  • ved, at enhver løsning skal bringe værdi for brugeren og vores forretning
  • har relevant uddannelsesmæssig baggrund
  • er glad, omgængelig og sætter pris på godt teamwork

Du får ansvar fra dag ét
I IT-afdelingen er du med i front fra første arbejdsdag, og her er sjældent langt fra idé til handling. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning. Og du kan løbende lægge nye lag på din karriere.

Bygma er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, så når vi investerer, gør vi det langsigtet. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 10. maj 2019. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. juli 2019. Arbejdsstedet er Bygma Gruppens hovedkontor i Søborg, som beskæftiger ca. 65 medarbejdere. I IT-afdelingen får du 15 kollegaer, og du refererer til IT-direktøren. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte IT-direktør Jesper Kolding på jhk@bygma.dk.

Ansøgningsfrist: 10. maj 2019