Kan vores kunder regne med dig – Ansøgningsfrist: 31. december 20182018-12-04T12:50:16+00:00


Bygma vokser og har brug for flere BygMakkere på holdet. Lige nu søger vi salgskoordinatorer, lagermedarbejdere og chauffører til otte forretninger.

Kan vores kunder regne med dig?

Hos Bygma har vi travlt med at levere varer til vores kunder, som især er entreprenører og håndværkere over hele Danmark. Derfor søger vi flere nye kolleger. Er du en af dem?

Hos os vil du indgå på et hold af fagfolk, som handler med fagfolk. Vi ved, at Bygmas effektivitet er afgørende for vores kunders projekter. Og vi leverer varen, så de kan komme sikkert videre.

Du er ikke for amatører
Lige nu har vi brug for salgskoordinatorer, lagermedarbejdere og chauffører til otte af vores forretninger.

  • Som salgskoordinator behandler du ordrer, afgiver tilbud og betjener kunder. Du er vant til at arbejde i it-systemer. Og du er garant for professionel service og kvalitet, så vores kunder kan regne med dig – hver dag.
  • Som lagermedarbejder er du effektiv og holder orden i sagerne, så vores kunder kan få de aftalte varer til tiden. Du forstår, at vores lageranlæg er moderne knudepunkter, hvor alt er sat i system.
  • Som chauffør leverer du varen – på det aftalte sted og til aftalt tid. Du ved, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden.

Bliv en del af en stærk kultur
Hos Bygma får du ansvar fra dag ét – og du får i dit job mulighed for at arbejde med mange typer af opgaver.

Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale BygMakkere, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold. Samtidig giver vi dig plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier. Du får selvfølgelig en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbene via et af de otte links nederst på denne side. Fristen er 31. december 2018, men vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristen. Skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 31. december 2018

Søg job i Bygma Aabenraa
Søg job i Bygma Jelling
Søg job i Bygma Horsens
Søg job i Bygma Herning
Søg job i Bygma Århus
Søg job i Bygma Aars
Søg job i Bygma Hjørring
Søg job i Bygma Nyborg