Kørselsleder til Bygma Frederikshavn – Ansøgningsfrist: 21. december 20182018-11-30T07:34:08+00:00


I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Kørselsleder til Bygma Frederikshavn

Vi søger en kørselsleder til Bygma Frederikshavn, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet
Du skal lede kørselsafdelingen og stå for planlægning, koordinering og optimering af distributionen. Udover den daglige disponering vil dit arbejde byde på kontakt til vores kunder. Du leder og fordeler arbejdet med pakning af ordrer, og sikrer sammen med de øvrige medarbejdere, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden. Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system – og på sigt har du mulighed for at få opgaver inden for personaleledelse.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være kørselsleder i Bygma, forventer vi, at du:

  • forstår at et effektivt lager kræver orden og struktur
  • leverer professionel kvalitet til tiden
  • kan håndtere et mandat til at træffe beslutninger
  • har flair for IT og logistiksystemer

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 21. december 2018, men vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristen. Skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. marts 2019. I Bygma Frederikshavn vil du få 15 kolleger og referere til direktør Christian Maysfelt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christian på 6162 2262.

Ansøgningsfrist: 21. december 2018