Kørselsleder til Bygma Tønder – Ansøgningsfrist: 3. maj 20192019-04-05T10:25:26+00:00


I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Kørselsleder til Bygma Tønder

Vi søger en kørselsleder til Bygma Tønder, hvor kunderne er et mix af private og professionelle.

Jobbet
Du skal stå for planlægning, koordinering og optimering af distributionen i kørselsafdelingen. Du sikrer sammen med de øvrige medarbejdere, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden. Udover den daglige kørselsplanlægning vil dit arbejde byde på kontakt til og servicering af vores kunder. Endvidere bliver din opgave at modtage varer og leverancer til vores forretning. Du foretager kvalitetskontrol og mærkning af de modtagne varer. Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være kørselsleder i Bygma, forventer vi, at du:

  • forstår at et effektivt lager kræver orden og struktur
  • leverer professionel kvalitet til tiden
  • kan håndtere et mandat til at træffe beslutninger
  • har flair for IT og logistiksystemer

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 3. maj 2019. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. juli 2019. I Bygma Tønder vil du få 28 kolleger og referere til lagerforvalter Lars Møller. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lars på 2788 0503.

Ansøgningsfrist: 3. maj 2019