Kontorassistent til Bygma Shared Service Center – Ansøgningsfrist: 28. december 20182018-11-30T08:04:50+00:00


I Bygma er vi BygMakkere. Det betyder, at vi løfter i flok og er loyale over for vores kunder og kolleger. Hver dag, over hele landet, som ét samlet hold. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Kontorassistent til Bygma Shared Service Center

Vi søger en kontorassistent til salgsadministrationen i vores Shared Service Center i Risskov.

Jobbet
Din opgave bliver at behandle varekøbsfakturaer. Du foretager kontrol og bogføring af fakturaerne. Kontrol og korrespondance foregår primært via et elektronisk workflow.

I Bygma er vi også hinandens kunder. Du skal servicere vores kolleger i forretningerne lige så godt og omhyggeligt, som vi servicerer vores kunder. Du sikrer derfor, at din sagsbehandling er af høj kvalitet.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være kontorassistent i Bygma, forventer vi, at du:

  • leverer professionel kvalitet til tiden
  • forstår, at effektivitet kræver orden og struktur
  • skaber respekt om dig selv og din arbejdsplads
  • har flair for tal og IT

Vi tilbyder
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier. Du får selvfølgelig en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 28. december 2018, men vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristen. Skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. marts 2019. I salgsadministrationen i Risskov vil du få 7 kolleger og referere til afdelingsleder Inge Vandbæk. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Inge på 8842 0042.

Ansøgningsfrist: 28. december 2018