I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Logistikchef til Bygma Amager

Vi søger en logistikchef til Bygma Amager, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet
Du skal stå i spidsen for vores logistikafdeling, hvor du bliver ansvarlig for drift og optimering af vores lager og distribution. Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system. Du leder og fordeler arbejdet med pakning af ordrer og udkørsel af varer og byggematerialer. Sammen med de øvrige medarbejdere sikrer du, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden, og at lager og plads altid fremstår ryddelig og ordentlig.

Som logistikchef står du på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen. Hver dag. Du er motiverende i din lederstil, og afstemmer forventninger, strukturerer og følger op, så du får det bedste ud af dit team. Du indgår i ledergruppen og får 16 medarbejdere i reference.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være logistikchef i Bygma, forventer vi, at du:

  • forstår at et effektivt lager kræver orden og struktur
  • kan håndtere et mandat til at træffe beslutninger
  • motiverer dit team til at tage ansvar for egen udvikling
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

Vi tilbyder
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier. Du får selvfølgelig en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 7. november 2019. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 2. januar 2020. I Bygma Amager vil du få 52 kolleger og referere til direktør Hans-Henrik Ottosen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Hans-Henrik på 2858 2648.

Ansøgningsfrist: 7. november 2019