PIM-koordinator til Bygma Online – Ansøgningsfrist: 15. januar 20192018-12-18T08:38:58+00:00


I Bygma har vi en holdning til det, vi sælger. Vi ved, at godt grej er afgørende, når der skal bores 2.000 huller på en regnvåd mandag eftermiddag. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

PIM-koordinator til Bygma Online

Vi søger en PIM-koordinator (Product Information Manager) til at arbejde med varerne i vores webshops, hvor kunderne er et mix af private og professionelle.

Jobbet
I Bygma Online arbejder vi målrettet for at tilbyde branchens bedste e-handelsløsning. Ligesom i vores butikker skal varerne på bygma.dk præsentere sig indbydende, så kunderne er klædt på til køb. Når du arbejder med vores webshops, skal du sætte dig i kundens sted og vurdere varerne gennem deres øjne. Din rolle bliver at opdatere og berige informationerne online – og optimere de steder, hvor du ser muligheder.

Vi arbejder primært i InRiver og Excel. Hvis du ikke kender InRiver på forhånd, kommer du hurtigt til det. I Excel skal du til gengæld allerede nu kunne sammenligne, kombinere og eksportere data.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være PIM-koordinator i Bygma, forventer vi, at du:

  • har en holdning til de varer, vi sælger – og øje for at præsentere dem optimalt
  • er passioneret inden for e-handel (B2C og B2B) og motiveret for at styrke vores forretning online
  • arbejder hjemmevant i Excel, så du kan holde overblik over mange varenumre og leverandører

Du får ansvar fra dag ét
Hos Bygma får du ansvar fra første arbejdsdag, og her er sjældent langt fra idé til handling. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag og lægge nye lag på din karriere. Vi ved, at din viden er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning.

Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold. Samtidig giver vi dig plads til fritid, så du kan genoplade dine mentale batterier.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 15. januar 2019, men vi behandler ansøgninger løbende og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristen.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. marts 2019. Arbejdsstedet er Bygma Gruppens hovedkontor i Søborg, som beskæftiger ca. 65 medarbejdere. I Bygma Online får du syv kollegaer, og du refererer til e-handelschef Peter Lippert. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter på telefon 2788 1738.

Ansøgningsfrist: 15. januar 2019