Pladsmedarbejder til Bygma Roskilde – Ansøgningsfrist: 22. april 20192019-03-25T12:21:27+00:00


I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Pladsmedarbejder til Bygma Roskilde

Vi søger en pladsmedarbejder – som også skal fungere som chaufførafløser – til Bygma Roskilde, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet
Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluksedler. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser – primært i Storkøbenhavn – vil også være en del af dit job. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være pladsmedarbejder i Bygma, forventer vi, at du:

  • altid er klar til at hjælpe vores kunder
  • ved at en byggeplads kræver leverancer til tiden
  • har kørekort til kategori B, C og evt. CE samt gyldigt EU-kvalifikationsbevis
  • har krancertifikat D og evt. E, takografkort samt truckcertifikat

Vi tilbyder
I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej – og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø. Desuden tilbyder vi, at du kan udvikle dig ved at skifte mellem forskellige funktioner på lageret.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold. Samtidig giver vi dig plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier. Du får en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 22. april 2019, men vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristen. Skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. maj 2019. I Bygma Roskilde vil du få 98 kolleger og referere til logistikchef Jens Ole Petersen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kørselsleder Bonny Hansen på 2272 1145.

Ansøgningsfrist: 22. april 2019