Sælger til Bygma Hårlev – Ansøgningsfrist: 19. december 20182018-11-30T07:36:03+00:00


I Bygma er en sælger mere end en sælger. Han er også en kompetent fagmand med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Sælger til Bygma Hårlev

Vi søger en sælger til vores trælast i Bygma Hårlev, hvor kunderne er et mix af private og professionelle.

Jobbet
Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Du får samtidig ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du får en arbejdsdag, der veksler mellem personlig kundebetjening og opsøgende salgsarbejde. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet – fx gennem tilrettelæggelse af salgsbesøg.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være sælger i Bygma, forventer vi, at du:

  • er fagligt godt klædt på til at rådgive kunderne
  • ved, at vi er fagfolk, som handler med fagfolk
  • forstår, at kundernes byggeprojekter kræver stam styring og leverancer til tiden
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Og du får ansvar allerede fra første arbejdsdag.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold. Samtidig giver vi dig plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 19. december 2018, men vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rigtige kandidat. Skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. marts 2019. I Bygma Hårlev vil du få 10 kolleger og referere til filialchef Johan Bergstrøm. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Johan på 2788 0560.

Ansøgningsfrist: 19. december 2018