Sælger til Bygma Odense – Ansøgningsfrist: 10. juni 20192019-05-13T12:51:27+00:00


I Bygma er vi fagfolk, som handler med fagfolk. Vi går op i kundernes idéer – allerede på tegnebrættet. Og vi er godt klædt på til at give dem solid rådgivning. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Sælger til Bygma Odense

Vi søger en sælger til vores proff-butik i Bygma Odense, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet
Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne – primært inden for værktøj, beslag og beklædning. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du får samtidig ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Derudover får du opgaver og ansvar inden for både indkøb og tilbudsgivning.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være sælger i Bygma, forventer vi, at du:

  • er fagligt godt klædt på til at rådgive kunderne
  • har en viden om godt grej – og en holdning til de produkter, du sælger
  • ved, at kunderne har brug for kvalitet til tiden
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 10. juni 2019. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. august 2019. I Bygma Odense vil du få 38 kolleger og referere til butikschefen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Klaus Mertz Andersen på 2812 2865.

Ansøgningsfrist: 10. juni 2019