Sælger til Bygma Them – Ansøgningsfrist: 3. januar 20192018-12-06T13:47:09+00:00


I Bygma er vi fagfolk, som handler med fagfolk. Vi går op i kundernes idéer – allerede på tegnebrættet. Og vi er godt klædt på til at give dem solid rådgivning. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Sælger til Bygma Them

Vi søger en sælger til vores butik i Bygma Them, hvor kunderne er et mix af private og professionelle.

Jobbet
Du får ansvaret for vores beklædningsafdeling. Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for arbejdstøj og sikkerhedssko. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder ved skranken eller servicerer dem over telefonen. Samtidig får du opgaver og ansvar inden for både indkøb og tilbudsgivning.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være sælger i Bygma, forventer vi, at du:

  • er fagligt godt klædt på til at rådgive kunderne
  • har en viden om godt grej – og en holdning til de produkter, du sælger
  • ved, at kunderne har brug for kvalitet til tiden
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 3. januar 2019, men vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rigtige kandidat. Skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. marts 2019. I Bygma Them vil du få 16 kolleger og referere til souschef Claus Birkbak. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Claus på 8798 1166.

Ansøgningsfrist: 3. januar 2019