I Bygmas forretninger har lederne mandat til at træffe beslutninger. De kender de lokale kunder og ved, hvordan vi får dem godt videre. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Salgsdirektør til Bygma Haslev

Vi søger en salgsdirektør til vores trælast i Bygma Haslev, hvor kunderne er et mix af private og professionelle.

Jobbet
Du skal stå i spidsen for vores salgsafdeling. Som salgsdirektør står du på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen. Hver dag. Du er budgetansvarlig og planlægger salgsaktiviteter over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet. Du bliver selv direkte involveret i salgsarbejdet og får ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du er resultatorienteret med erfaring inden for relationssalg til professionelle kunder og kan fremvise gode resultater inden for salg til byggeriet.

Du skal være drevet af lysten og have evnerne til at arbejde professionelt med salg og ledelse. Du ved, at succes handler om resultater, og du har handlekraft til at tage de nødvendige beslutninger. Du er motiverende i din lederstil og afstemmer forventninger, strukturerer og følger op, så du får det bedste ud af dine medarbejdere. Du indgår i ledergruppen og får 12 sælgere i reference, herunder et stærkt eksternt salgsteam.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være salgsdirektør i Bygma Haslev, forventer vi, at du:

  • forstår, at kundernes byggeprojekter kræver stram styring og leverancer til tiden
  • motiverer dit team til at tage ansvar for egen udvikling
  • forstår, at vi er fagfolk, som handler med fagfolk
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

Vi tilbyder
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 12. februar 2020. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. april 2020. I Bygma Haslev vil du få 56 kolleger og referere til direktør Thomas Sjøstein. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Thomas på 2637 7890.

Ansøgningsfrist: 12. februar 2020