I Bygma har vi en holdning til det, vi sælger. Vi ved, at godt grej er afgørende, når der skal bores 2.000 huller på en regnvåd mandag eftermiddag. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Souschef til Bygma Tønder

Vi søger en souschef til vores butik i Bygma Tønder, hvor kunderne er et mix af private og professionelle.

Jobbet
Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for værktøj og beslag. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik.

Samtidig har du opgaver inden for indkøb og lagerstyring og skal sikre, at vi altid har det rigtige varespejl i butikken. I samarbejde med butikschefen skal du få det bedste ud af salgsteamet på 7 medarbejdere.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være souschef i Bygma, forventer vi, at du:

  • kan håndtere et mandat til at træffe beslutninger
  • er fagligt godt klædt på til at rådgive kunderne
  • har en viden om godt grej – og en holdning til de produkter, du sælger
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 9. oktober 2019. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. december 2019. I Bygma Tønder vil du få 26 kolleger og referere til butikschef Steffan Wieser. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Steffan på 2637 8972.

Ansøgningsfrist: 9. oktober 2019