Som arbejdsplads 2018-03-07T12:59:44+00:00

VI ER BYGMA

Vi er Danmarks førende leverandør til det professionelle byggeri. Fordi vi hver dag leverer kompetent rådgivning, stærk service og varer af høj kvalitet. Og fordi vi har branchens bedste medarbejdere, som får frihed, tager ansvar og udvikler sig fagligt.

Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

To fagmænd på job

Stormester i træ

Vi er et stærkt hold

BYGMA – IKKE FOR AMATØRER

IKKE FOR AMATØRER er Bygmas forretningskoncept, der blev lanceret i takt med, at Bygma har forstærket sit brand mod de professionelle kunder.  God service, kompetent rådgivning og produkter af høj kvalitet er vores vig­tigste værktøjer.

IKKE FOR AMATØRER kræver, at vi sammen sætter vores overligger højt og altid leverer den fagligt bedste oplevelse til vores kunder.

IKKE FOR AMATØRER er mere end blot et slogan: Det er vores ambitiøse løfte til vores kunder og gen­nemsyrer den måde, vi tænker og handler på.  Hver dag, over hele landet, som ét samlet Bygma.

BYGMAKKER

BygMakker er vores interne identitet. Vi er BygMakkere, når vi udfører vores job, når vi møder kunderne, når vi omgås vores kollegaer. Vi stiller krav til hinanden, til vores adfærd og være­måde, vores holdninger og personlige fremtræden samt vores tilgang til kunderne.

Som BygMakkere løfter vi i flok og tager ansvar. Hver dag, over hele landet, som ét samlet Bygma.

En BygMakker er professionel med et glimt i øjet og er stolt af at være blandt de førende i branchen. En BygMakker er altid klar med en hjælpende hånd og hjælper sine kollegaer, så kunden får en kompetent behandling, som gør at kunden kommer tilbage.

Citat fra medarbejder i salg

VISION, MISSION OG VÆRDIER

Vision

Med udgangspunkt i IKKE FOR AMATØRER skal Bygma være markedets bedst præsterende kæde og via stor synlighed kendes som branchens mest attraktive arbejdsplads.

Mission

Via veluddannede medarbejdere – og med SERVICE & KVALITET som omdrejningspunkt – vil Bygma primært forsyne det professionelle marked og sekundært det private marked med materialer til byggeri og renovering.

Værdier

I Bygma har vi seks værdier, der guider og leder os i vores daglige arbejde. Værdierne er rammen for hvad vi kan forvente af vores ledere og kollegaer, og for hvad Bygma forventer af os som medarbejdere.

  LinkedIn Company Updates

 • 3 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  HELD OG LYKKE TIL DE NOMINEREDE PÅ BUILDING AWARDS 2018 Bygma er afsender på materialeprisen der uddeles til den virksomhed, som har udnyttet et materiales egenskaber på en ny og innovativ måde og sat det i spil i byggeriet. Vi ønsker held og lykke til de nominerede: Adserballe & Knudsen A/S, Xella Denmark og Chroma Film samt Teknik og salg APS. https://lnkd.in/gRFS67q

 • 3 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  BYGMA VIL GØRE BÆREDYGTIGHED TIL SIT DNA ”Vi har etableret en intern uddannelse og er undervejs med at opbygge et landsdækkende korps af bæredygtighedsambassadører. De skal løbende uddanne Bygmas øvrige ansatte og sikre markedets bedste vejledning på området” siger Ellen Back Tegen der er bæredygtighedsansvarlig i Bygma. https://lnkd.in/gSeE-Rc

 • 10 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  Vi har den 1. august budt velkommen til Theis Jensen (32) der er startet som ny direktør for Bygma Viby Sjælland. Theis Jensen er udlært i trælastbranchen og kommer senest fra en stilling som regionschef hos Optimera. Den nye direktør har bla. stor erfaring med BtB-salg, forretningsudvikling og ledelse. 

 • 1 Months, 5 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  BEN I NÆSEN, STÆRKE KOMPETENCER OG PERSONALEJURA Vi har heldigvis travlt og søger hurtigst muligt en HR-konsulent med ben i næsen og stærke kompetencer inden for personalejura, overenskomstforhold og HR-administration. Stillingen refererer til afdelingschefen for Jura og Administration. Se mere her: https://lnkd.in/eemkk4a Ansøgningsfrist: 31. august 2018

 • 1 Months, 6 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  Bygma søger Head of Business Intelligence Brænder du for Business Intelligence og Data Warehouse samt avancerede analyser og datadrevne beslutninger? Er du klar til at gå forrest og tage ansvar for den faglige og tekniske udvikling samt projektstyring og ledelse af Business Intelligence afdelingens medarbejdere? Så er du måske den rette person til jobbet som leder af vores BI-afdeling.  Se mere her: https://lnkd.in/dXVPtDM Ansøgningsfrist: 9. august 2018 #businessintelligence #Bygmajob