Som arbejdsplads 2018-03-07T12:59:44+00:00

VI ER BYGMA

Vi er Danmarks førende leverandør til det professionelle byggeri. Fordi vi hver dag leverer kompetent rådgivning, stærk service og varer af høj kvalitet. Og fordi vi har branchens bedste medarbejdere, som får frihed, tager ansvar og udvikler sig fagligt.

Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

To fagmænd på job

Stormester i træ

Vi er et stærkt hold

BYGMA – IKKE FOR AMATØRER

IKKE FOR AMATØRER er Bygmas forretningskoncept, der blev lanceret i takt med, at Bygma har forstærket sit brand mod de professionelle kunder.  God service, kompetent rådgivning og produkter af høj kvalitet er vores vig­tigste værktøjer.

IKKE FOR AMATØRER kræver, at vi sammen sætter vores overligger højt og altid leverer den fagligt bedste oplevelse til vores kunder.

IKKE FOR AMATØRER er mere end blot et slogan: Det er vores ambitiøse løfte til vores kunder og gen­nemsyrer den måde, vi tænker og handler på.  Hver dag, over hele landet, som ét samlet Bygma.

BYGMAKKER

BygMakker er vores interne identitet. Vi er BygMakkere, når vi udfører vores job, når vi møder kunderne, når vi omgås vores kollegaer. Vi stiller krav til hinanden, til vores adfærd og være­måde, vores holdninger og personlige fremtræden samt vores tilgang til kunderne.

Som BygMakkere løfter vi i flok og tager ansvar. Hver dag, over hele landet, som ét samlet Bygma.

En BygMakker er professionel med et glimt i øjet og er stolt af at være blandt de førende i branchen. En BygMakker er altid klar med en hjælpende hånd og hjælper sine kollegaer, så kunden får en kompetent behandling, som gør at kunden kommer tilbage.

Citat fra medarbejder i salg

VISION, MISSION OG VÆRDIER

Vision

Med udgangspunkt i IKKE FOR AMATØRER skal Bygma være markedets bedst præsterende kæde og via stor synlighed kendes som branchens mest attraktive arbejdsplads.

Mission

Via veluddannede medarbejdere – og med SERVICE & KVALITET som omdrejningspunkt – vil Bygma primært forsyne det professionelle marked og sekundært det private marked med materialer til byggeri og renovering.

Værdier

I Bygma har vi seks værdier, der guider og leder os i vores daglige arbejde. Værdierne er rammen for hvad vi kan forvente af vores ledere og kollegaer, og for hvad Bygma forventer af os som medarbejdere.

  LinkedIn Company Updates

 • Today Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  Nervøsitet blev afløst af smil for 15 af vores dygtige salgstrainees, der i går aflagde fagprøve på Business College Syd i Mommark. De klarede sig flot, og vi er super stolte af dem alle. Om få måneder er de udlært, og har rygsækken fuld af teoretisk viden og solide kompetencer. Bygma ønsker tillykke med resultaterne. https://lnkd.in/esjAAU8

 • 9 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  Det var en stolt Riad Al Hamdan, der kunne vise Udlændinge- og Integrationsminister Inger Støjberg rundt på sin arbejdsplads Bygma Esbjerg. Riad er flygtet fra Syrien og efter en indkøring på lageret, er Riad i dag en værdsat medarbejder i Håndværkerbutikken. 

 • 9 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  Koncernchef Peter H. Christiansen og adm. direktør Klaus Hadsbjerg bød i går Udlændinge- og Integrationsministeren velkommen i Bygma til en snak om integration af flygtninge i danske virksomheder. 

 • 15 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  Skal du være vores nye HR-konsulent? Vi søger en erfaren HR-konsulent til koncernens hovedkontor i Søborg. Har du stærke kompetencer inden for personalejura, overenskomstforhold og HR-administration, så læs mere her: https://lnkd.in/egpXjS6

 • 16 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  Vi er glade for at vi forleden kunne give børnene på Julemærkehjemmet Fjordmark en helt særlig oplevelse. Børnene fik besøg af spillere fra det danske herrehåndboldlandshold, som vi er hovedsponsor for, og alle havde en herlig dag. Spillerne medbragte samtidig en check på 10.000 kr. fra Bygma.