Som arbejdsplads2018-03-07T12:59:44+00:00

VI ER BYGMA

Vi er Danmarks førende leverandør til det professionelle byggeri. Fordi vi hver dag leverer kompetent rådgivning, stærk service og varer af høj kvalitet. Og fordi vi har branchens bedste medarbejdere, som får frihed, tager ansvar og udvikler sig fagligt.

Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

To fagmænd på job

Stormester i træ

Vi er et stærkt hold

BYGMA – IKKE FOR AMATØRER

IKKE FOR AMATØRER er Bygmas forretningskoncept, der blev lanceret i takt med, at Bygma har forstærket sit brand mod de professionelle kunder.  God service, kompetent rådgivning og produkter af høj kvalitet er vores vig­tigste værktøjer.

IKKE FOR AMATØRER kræver, at vi sammen sætter vores overligger højt og altid leverer den fagligt bedste oplevelse til vores kunder.

IKKE FOR AMATØRER er mere end blot et slogan: Det er vores ambitiøse løfte til vores kunder og gen­nemsyrer den måde, vi tænker og handler på.  Hver dag, over hele landet, som ét samlet Bygma.

BYGMAKKER

BygMakker er vores interne identitet. Vi er BygMakkere, når vi udfører vores job, når vi møder kunderne, når vi omgås vores kollegaer. Vi stiller krav til hinanden, til vores adfærd og være­måde, vores holdninger og personlige fremtræden samt vores tilgang til kunderne.

Som BygMakkere løfter vi i flok og tager ansvar. Hver dag, over hele landet, som ét samlet Bygma.

En BygMakker er professionel med et glimt i øjet og er stolt af at være blandt de førende i branchen. En BygMakker er altid klar med en hjælpende hånd og hjælper sine kollegaer, så kunden får en kompetent behandling, som gør at kunden kommer tilbage.

Citat fra medarbejder i salg

VISION, MISSION OG VÆRDIER

Vision

Med udgangspunkt i IKKE FOR AMATØRER skal Bygma være markedets bedst præsterende kæde og via stor synlighed kendes som branchens mest attraktive arbejdsplads.

Mission

Via veluddannede medarbejdere – og med SERVICE & KVALITET som omdrejningspunkt – vil Bygma primært forsyne det professionelle marked og sekundært det private marked med materialer til byggeri og renovering.

Værdier

I Bygma har vi seks værdier, der guider og leder os i vores daglige arbejde. Værdierne er rammen for hvad vi kan forvente af vores ledere og kollegaer, og for hvad Bygma forventer af os som medarbejdere.

  LinkedIn Company Updates

 • Today Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  I BYGMAs forretninger har lederen mandat til at træffe beslutninger. Han kender de lokale kunder og ved, hvordan vi får dem godt videre. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark. Læs mere om vores arbejdsplads: https://lnkd.in/dy_P7ar

 • 7 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  Vi vokser og har brug for flere BygMakkere på holdet. Lige nu søger vi salgskoordinatorer, lagermedarbejdere og chauffører til otte af vores forretninger. Se mere, og søg en stilling her https://lnkd.in/eu83_nG I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

 • 8 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  BYGMA FONDEN STØTTER DANMARKS INDSAMLING 2019 En repræsentant for Bygma Fonden er lige nu med Danmarks Indsamling i Etiopien for at besøge SOS Børnebyernes projekt til den kommende Danmarks Indsamling 2019 - ”Styrk verdens piger”. Som den største danskejede leverandør til byggeriet ønsker vi at tage et medansvar for det samfund vi indgår i. Læs mere: https://lnkd.in/dewM8JC

 • 11 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  VI SØGER en ekstern sælger til vores trælast i Bygma Odense. I Bygma er vi stolte af at have landets helt store entreprenører på kundelisten. Vi ved, at de har brug for kvalitet til tiden. Og at vejen til deres tillid går gennem god rådgivning. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark. Vil du med på holdet? Læs mere og søg jobbet her https://lnkd.in/esgzupd

 • 11 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  VI SØGER en sælger til vores trælast i Bygma Odense. I Bygma er en sælger mere end en sælger. Han er også en kompetent fagmand med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark. Vil du med på holdet? Læs mere og søg jobbet her https://lnkd.in/eggC4tX