Som arbejdsplads2018-03-07T12:59:44+00:00

VI ER BYGMA

Vi er Danmarks førende leverandør til det professionelle byggeri. Fordi vi hver dag leverer kompetent rådgivning, stærk service og varer af høj kvalitet. Og fordi vi har branchens bedste medarbejdere, som får frihed, tager ansvar og udvikler sig fagligt.

Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

To fagmænd på job

Stormester i træ

Vi er et stærkt hold

BYGMA – IKKE FOR AMATØRER

IKKE FOR AMATØRER er Bygmas forretningskoncept, der blev lanceret i takt med, at Bygma har forstærket sit brand mod de professionelle kunder.  God service, kompetent rådgivning og produkter af høj kvalitet er vores vig­tigste værktøjer.

IKKE FOR AMATØRER kræver, at vi sammen sætter vores overligger højt og altid leverer den fagligt bedste oplevelse til vores kunder.

IKKE FOR AMATØRER er mere end blot et slogan: Det er vores ambitiøse løfte til vores kunder og gen­nemsyrer den måde, vi tænker og handler på.  Hver dag, over hele landet, som ét samlet Bygma.

BYGMAKKER

BygMakker er vores interne identitet. Vi er BygMakkere, når vi udfører vores job, når vi møder kunderne, når vi omgås vores kollegaer. Vi stiller krav til hinanden, til vores adfærd og være­måde, vores holdninger og personlige fremtræden samt vores tilgang til kunderne.

Som BygMakkere løfter vi i flok og tager ansvar. Hver dag, over hele landet, som ét samlet Bygma.

En BygMakker er professionel med et glimt i øjet og er stolt af at være blandt de førende i branchen. En BygMakker er altid klar med en hjælpende hånd og hjælper sine kollegaer, så kunden får en kompetent behandling, som gør at kunden kommer tilbage.

Citat fra medarbejder i salg

VISION, MISSION OG VÆRDIER

Vision

Med udgangspunkt i IKKE FOR AMATØRER skal Bygma være markedets bedst præsterende kæde og via stor synlighed kendes som branchens mest attraktive arbejdsplads.

Mission

Via veluddannede medarbejdere – og med SERVICE & KVALITET som omdrejningspunkt – vil Bygma primært forsyne det professionelle marked og sekundært det private marked med materialer til byggeri og renovering.

Værdier

I Bygma har vi seks værdier, der guider og leder os i vores daglige arbejde. Værdierne er rammen for hvad vi kan forvente af vores ledere og kollegaer, og for hvad Bygma forventer af os som medarbejdere.

  LinkedIn Company Updates

 • 4 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  HJALP TIL MED INDFLYTNING I NY BUTIK Et hold af vores dygtige salgstrainees fra sjællandske forretninger hjalp til, da Bygma Amager i denne uge skulle have fyldt varer på hylderne i helt nye flotte lokaler. Se mere om at blive salgstrainee i Bygma: https://lnkd.in/esjAAU8

 • 5 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  VI SØGER en salgsleder til vores proff-butik i Bygma Rønne. I Bygma ved vi, at gode ledere skaber resultater. Derfor investerer vi i at få de bedste. Vores lederprogram er for dem, der vil gå forrest og vise vejen. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark. Vil du med på holdet? Læs mere og søg jobbet her https://lnkd.in/e7jWp9k

 • 5 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  VI SØGER en logistikchef til Bygma Rønne. I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark. Vil du med på holdet? Læs mere og søg jobbet her https://lnkd.in/ep4BuJA

 • 6 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  I BYGMA har vi en holdning til det, vi sælger. Vi ved, at godt grej er afgørende, når der skal bores 2.000 huller på en regnvåd mandag eftermiddag. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark. Læs mere om vores arbejdsplads: https://lnkd.in/eXJs2kt

 • 11 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  Kurt Poulsen fra Bygma Kolding kan fejre 25 års jubilæum den 7. februar. Kurt er uddannet tømrer, men efter 10 år i faget trængte ønsket om en tættere kundekontakt sig på. Han nyder at rådgive kunderne – og med Bygmas fokus på prof – har Kurt god gavn af sin håndværkerbaggrund. Bygma ønsker tillykke med jubilæet.