Som arbejdsplads2018-03-07T12:59:44+00:00

VI ER BYGMA

Vi er Danmarks førende leverandør til det professionelle byggeri. Fordi vi hver dag leverer kompetent rådgivning, stærk service og varer af høj kvalitet. Og fordi vi har branchens bedste medarbejdere, som får frihed, tager ansvar og udvikler sig fagligt.

Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

To fagmænd på job

Stormester i træ

Vi er et stærkt hold

BYGMA – IKKE FOR AMATØRER

IKKE FOR AMATØRER er Bygmas forretningskoncept, der blev lanceret i takt med, at Bygma har forstærket sit brand mod de professionelle kunder.  God service, kompetent rådgivning og produkter af høj kvalitet er vores vig­tigste værktøjer.

IKKE FOR AMATØRER kræver, at vi sammen sætter vores overligger højt og altid leverer den fagligt bedste oplevelse til vores kunder.

IKKE FOR AMATØRER er mere end blot et slogan: Det er vores ambitiøse løfte til vores kunder og gen­nemsyrer den måde, vi tænker og handler på.  Hver dag, over hele landet, som ét samlet Bygma.

BYGMAKKER

BygMakker er vores interne identitet. Vi er BygMakkere, når vi udfører vores job, når vi møder kunderne, når vi omgås vores kollegaer. Vi stiller krav til hinanden, til vores adfærd og være­måde, vores holdninger og personlige fremtræden samt vores tilgang til kunderne.

Som BygMakkere løfter vi i flok og tager ansvar. Hver dag, over hele landet, som ét samlet Bygma.

En BygMakker er professionel med et glimt i øjet og er stolt af at være blandt de førende i branchen. En BygMakker er altid klar med en hjælpende hånd og hjælper sine kollegaer, så kunden får en kompetent behandling, som gør at kunden kommer tilbage.

Citat fra medarbejder i salg

VISION, MISSION OG VÆRDIER

Vision

Med udgangspunkt i IKKE FOR AMATØRER skal Bygma være markedets bedst præsterende kæde og via stor synlighed kendes som branchens mest attraktive arbejdsplads.

Mission

Via veluddannede medarbejdere – og med SERVICE & KVALITET som omdrejningspunkt – vil Bygma primært forsyne det professionelle marked og sekundært det private marked med materialer til byggeri og renovering.

Værdier

I Bygma har vi seks værdier, der guider og leder os i vores daglige arbejde. Værdierne er rammen for hvad vi kan forvente af vores ledere og kollegaer, og for hvad Bygma forventer af os som medarbejdere.

  LinkedIn Company Updates

 • 2 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  I BYGMA er vi BygMakkere. Det betyder, at vi løfter i flok og er loyale over for vores kunder og kolleger. Hver dag, over hele landet, som ét samlet hold. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark. Læs mere om vores arbejdsplads: https://lnkd.in/dy_P7ar

 • 6 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  VM BLEV SKUDT I GANG MED ET BRAG AF EN KAMP I ROYAL ARENA Der var højt humør i Bygma Lounge, hvor 250 kunder hos sjællandske Bygma-forretninger varmede op inden kampen. Allerede i morgen går det løs i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor Bygma som hovedsponsor for håndboldherrerne afholder tilsvarende arrangementer for jyske og fynske kunder. Se mere: https://lnkd.in/d6HYHaN

 • 8 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  VI SØGER en business intelligence backend developer til vores BI-afdeling i Søborg. I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark. Vil du med på holdet? Læs mere og søg jobbet her https://lnkd.in/e6r2YWy

 • 10 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  Bygma bakker op om håndboldherrerne Tæt på 1.000 Bygma-kollegaer og ledsagere overværede den sidste testkamp i Bygma Cup 2019 i Sparekassen Fyn Arena i Odense. Selv om resultatet ikke blev helt som ønsket, havde de mange Bygma-medarbejdere en fest, og hele Bygma er klar til at bakke op om håndboldherrerne, når VM starter på torsdag - https://lnkd.in/dVeBS7Y

 • 10 Days Agoview on linkedin

  Bygma Group A/S

  Vi søger en butikschef til vores proff-butik i Bygma Jelling. I Bygmas forretninger har lederen mandat til at træffe beslutninger. Han kender de lokale kunder og ved, hvordan vi får dem godt videre. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark. Vil du med på holdet? Læs mere og søg jobbet her https://lnkd.in/e3JKbsQ