I Bygma står vi kun til regnskab for os selv. Vi er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Når vi investerer, gør vi det langsigtet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Direktør til Bygma Hvalsø

Brænder du godt købmandskab? Er du handlingsorienteret og drives du af at arbejde professionelt med ledelse og salg? Så har du mulighed for at blive en del af en succesrig virksomhed i vækst.

Som direktør for Bygma Hvalsø er din opgave at lede, positionere og optimere Bygma med det fulde ansvar for driftsresultatet i filialen. Forretningen beskæftiger 17 dygtige medarbejdere, som har fokus på professionelle håndværkere og det lokale gør-det-selv-folk. Direktøren indgår i chefgruppen i Region Øst med reference til regionsdirektøren.

Bygma Hvalsø er en sund og veldrevet forretning med yderligere potentiale. Den geografiske placering mellem Roskilde, Ringsted og Holbæk giver forretningen et stort, attraktivt og let tilgængeligt marked.

Erfaren leder med baggrund i salg til det professionelle byggeri
Du er resultatorienteret med erfaring inden for relationssalg til professionelle kunder og kan fremvise gode resultater inden for salg til professionelt byggeri, ligesom du kan dokumentere erfaring med salgs-, drifts-, og personaleledelse. Vi forventer endvidere god økonomisk indsigt, så du via nøgletal kan målrette din indsats og løfte Bygma Hvalsø til næste niveau. Måske sidder du i dag i en stilling som salgsdirektør eller salgschef inden for samme eller relateret branche.

Du får tingene ført ud i livet
Du ser udviklingsmulighederne og får dem ført ud i livet. Det gør du blandt andet ved at være ambitiøs på både egne og dine medarbejderes vegne – og du leder dem ved selv at gå forrest. Du sætter mål for dig selv og dit hold, og du holder ved, til I har nået målene.

Du motiverer dine medarbejdere via en involverende og synlig lederstil, og du skaber tillid ved hjælp af oprigtighed, gennemsigtighed og anerkendelse. Endvidere er du en god formidler, som formulerer ved-tagne beslutninger klart og loyalt.

Du skaber vækst
Med fokus på markedet for byggematerialer skal du stå i spidsen for at vækste Bygma Hvalsø. Du ved, at succes handler om resultater, og du kan tage de nødvendige beslutninger i en praktisk og handlingsorienteret organisation med fokus på markedet og kunderne.

Vi tilbyder
Som direktør for Bygma Hvalsø vil du være med til at fastholde og udbygge Bygmas position som den største danskejede leverandør af byggematerialer på det danske marked. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi løfter i flok og tager ansvar – hver dag, som ét samlet Bygma. Du får et udfordrende job med handlefrihed og eget bundlinjeansvar, og hertil kommer en attraktiv og resultatorienteret lønpakke, der modsvarer de stillede krav.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 17. september 2021. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig. Tiltrædelse snarest muligt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte regionsdirektør Jens Jensen på 6161 4040.

Ansøgningsfrist: 17. september 2021