I Bygma står vi kun til regnskab for os selv. Vi er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Når vi investerer, gør vi det langsigtet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Sælger til tøjafdelingen i Bygma Ringe

Vi søger en medarbejder til vores byggecenter i Bygma Ringe, hvor kunderne er et mix af private og professionelle.

Jobbet
Din opgave bliver at rådgive kunderne i vores tøjafdeling, og sørge for, at afdelingen hele tiden står salgsklar. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen, og samtidig indgår du i et tæt samarbejde med de øvrige kolleger i butikken. Du planlægger din indsats i samarbejde med butikschefen og du deltager aktivt i arbejdet med at sørge for, at vi altid har de rigtige varer på hylderne.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være arbejde i Bygma, forventer vi, at du: 

  • er fagligt godt klædt på til at rådgive kunderne
  • ved, at vi er fagfolk, som handler med fagfolk
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold
  • salgserfaring er en fordel

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 27. september 2021. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse hurtigst muligt. I Bygma Ringe vil du få 24 kolleger og referere til butikschef Jeppe Christensen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jeppe på tlf. 2844 3764.

Ansøgningsfrist: 27. september 2021