I Bygma står vi kun til regnskab for os selv. Vi er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Når vi investerer, gør vi det langsigtet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bæredygtighedskonsulent til Midtjylland

Nu har du en mulighed for at gøre en forskel for det bæredygtige byggeri i Danmark, og blive en del af et nyt og professionelt bæredygtighedsteam. Er du drevet af den nye bæredygtige dagsorden, og trives du med tætte kunderelationer – så er Bygma det rette sted for dig.

I Bygma Gruppen er bæredygtig vækst et strategisk fokusområde, og vi ønsker at gøre bæredygtighed så konkret som muligt for at skabe størst værdi for vores kunder og deres kunder.

Administrerende direktør Klaus Hadsbjerg: “Bæredygtighed i byggeriet er blevet et grundvilkår. Bygma vil gå forrest og tage ansvar som en bæredygtig virksomhed”

Klima- og bæredygtighedsdirektør Elnaz Ehsani: ”Vores kunder skal kende lovgivningen, og de skal være i stand til at levere livscyklusvurdering af deres byggerier, og det hjælper Bygma med.”

Jobbet
Som bæredygtighedskonsulent i Bygma bliver du en af nøglepersonerne i arbejdet med at implementere og realisere Bygmas bæredygtighedsmål. Din primære opgave bliver at integrere bæredygtighed som en naturlig del af det daglige arbejde hos vores kollegaer. Du vil få et stort netværk, idet du kommer rundt i alle filialerne i Midtjylland.

Dine opgaver vil være med fokus på følgende:

  • Samarbejde med salgskollegaer om bæredygtige initiativer i salgsprojekter.
  • Holde kundemøder med afsæt i bæredygtigt byggeri og den efterfølgende opfølgning.
  • Afholde interne uddannelsesforløb for vores bæredygtighedsambassadører på tværs af hele organisationen.
  • Arrangere og agere vært ved lokale bæredygtighedsarrangementer mv.

Du vil referere direkte til regionsdirektør Peter Gellert, som du også løbende vil koordinere de forskellige indsatser med. Fagligt vil du referere til klima- og bæredygtighedsdirektør Elnaz Ehsani.

Du bliver en del af et helt nyt bæredygtighedsteam med tre andre bæredygtighedskonsulenter, en koordinator og en analytiker, samt en klima- og bæredygtighedsdirektør på hovedkontoret i Søborg. Vi lægger vægt på at skabe et team med højt humør, en uformel tone og plads til daglig sparring. Du vil få ansvar for hele Midtjylland.

Din baggrund er vigtig for os, og ikke din uddannelse
Du må meget gerne have en teknisk baggrund med indsigt i byggeriet. Optimalt set er du uddannet BSc., MSc., bygningskonstruktør eller lignende, og har minimum 2-3 års relevant erhvervserfaring fra byggebranchen. Du skal have et stort overblik og sans for detaljen, når det kræves. Vi ser gerne, at du har et godt kendskab til bæredygtighedscertificeringer som DGNB og Svanemærket. Ligeledes er det et stort plus, hvis du allerede er uddannet DGNB-konsulent. Har du ikke DGNB-uddannelsen, vil vi sørge for, at du får den.

Derudover er dine kvalifikationer:

  • God forståelse for værdikæden i byggebranchen.
  • Udadvendt og positiv tilgang og evne til at se muligheder.
  • At du kommunikerer dine budskaber klart og tydeligt både i skrift og tale.
  • God til at skabe tætte relationer på tværs af organisationen.
  • Stort drive og er selvkørende med fokus på opgaven.

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Bygma Gruppen er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag, og du får mulighed for at folde dig ud i dit fag. Vi ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning, hvorfor vi støtter, at du løbende kan lægge nye lag på din karriere. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer, samt gode ansættelsesforhold med pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Vi indkalder løbende kandidater til samtale og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning senest d. 15. juni 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Elnaz Ehsani på mail ele@bygma.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 15. juni 2023