I Bygma står vi kun til regnskab for os selv. Vi er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Når vi investerer, gør vi det langsigtet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bæredygtighedskoordinator til Bygma Gruppen i Søborg, deltid

Har du lyst til at spille en ledende rolle i udarbejdelsen af Bygmas bæredygtighedsrapportering og koordinering af data i relation til denne?
I Bygma er det naturligt at tage et ansvar for det samfund, vi er en del af, og siden 2009 har vi implementeret over 100 CSR-initiativer. Vi ønsker at fortsætte vores positive udvikling og blive endnu bedre i vores rapportering og kommunikation omkring CSR og bæredygtighed.

Vi søger derfor en bæredygtighedskoordinator til en nyoprettet deltidsstilling, der har lyst til at være med til at strukturere og definere vores fremtidige bæredygtighedsrapportering.

Du vil indgå i vores bæredygtighedsteam, som arbejder tæt sammen med marketing og online. Vi lægger vægt på at skabe et solidt fagligt team med højt humør, uformel tone og plads til daglig sparring med hinanden.

Jobbet
Som bæredygtighedskoordinator vil du blive en af hovedkræfterne i udviklingen af vores fremtidige bæredygtighedsrapportering. Du skal have det store overblik, overskue processen fra A til Å, samt kunne dele processen op i etaper, så vi kommer sikkert i mål. Du vil stå for at indhente og strukturere data samt udformning og design af bæredygtighedsrapporten. Du vil referere til vores Klima- og Bæredygtighedschef, og sammen vil I definere rammerne for bæredygtighedsrapporteringen.

Som vores nye kollega kommer du bl.a. til at arbejde med:

  • Design, udformning og opsætning af bæredygtighedsrapporten
  • Skrive indhold og artikler til bæredygtighedsrapporten
  • Ad hoc-opgaver i relation til vores arbejde med bæredygtighed.

Brænder du for struktur, formidling og bæredygtighed
Vi forventer, at du har en akademisk baggrund, og at du kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og formidle dem på en let forståelig og overskuelig måde. Det er en fordel, hvis du har god forretningsforståelse og et plus, hvis du tidligere har beskæftiget dig med CSR.

Du trives med at arbejde selvstændigt med stor indflydelse på, hvordan du tilrettelægger din hverdag. Du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer i bæredygtighedsteamet og i marketing.

Vi forventer også, at du:

  • Har et stort overblik og sans for detaljen, når det kræves
  • Har en struktureret tilgang og kan inddele processer i flere etaper
  • Har en udadvendt, positiv tilgang og ser muligheder
  • Har øje for design og opsætning
  • Kan skrive fejlfrit dansk og er en dygtig formidler
  • Har et stort drive og er vedholdende

Vi tilbyder gode kollegaer, udvikling og plads til fritid
Bygma er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, og når vi investerer, gør vi det langsigtet.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj til at hjælpe med at skabe overblik og beslutningsgrundlag for ledelsen, så de altid har de rette informationer til at udvikle Bygma Gruppen. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer samt gode ansættelsesforhold med pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på siden. Fristen er 15. maj 2022, men vi behandler ansøgninger løbende og kan derfor udvælge den rette kandidat inden ansøgningsfristen.

Tiltrædelse i stillingen vil være hurtigst muligt. Bygmas hovedkontor ligger i Søborg og du vil referere til Klima- og bæredygtighedschef Elnaz Ehsani. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Elnaz på 27796461.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 15. maj 2022