I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

BI-analytiker til Bygma Gruppen

Vi søger en analytiker med stærk forretningsforståelse til Bygmas Business Intelligence afdeling på hovedkontoret i Søborg.

Jobbet
Det går stærkt i Bygma, og organisationen arbejder konstant på at blive endnu bedre og mere datadreven. Arbejdet i Business Intelligence (BI) består i, at understøtte Bygmas strategiske og operationelle ambitioner gennem udarbejdelse af analyser og rapportering til forretningerne. Det betyder i praksis, at BI servicerer alle forretningsområder og niveauer, hvorfor det er vigtigt, at du kan indgå i en dialog med brugerne om deres behov og give dem kompetent sparring.

Bygma er en decentral virksomhed med flere end 60 filialer af forskellige størrelser og fokusområder. Din primære opgaver bliver at løse ad hoc-opgaver og ensarte processer samt at udvikle en ”Bygma Best Practice” inden for de forskellige forretningsområder. Vores mål er at sikre både en løbende udvikling samt at kunne levere et højt serviceniveau til vores brugere. I løbet af din arbejdsdag vil du være i tæt dialog med brugerne af BI-systemet.

Den daglige kommunikation med brugerne vil typisk vedrøre vejledning i brug af eksisterende rapporter, adgangsstyring og dialog om udvikling af ad hoc-analyser. Vi forventer, at du er nysgerrig og sætter dig ind i hvilke processer vi understøtter med data.

Vil du hjælpe os med at bygge data?
Hvis du vil være BI-analytiker i Bygma, forventer vi, at du:

  • har en god forretningsforståelse
  • kan indgå i en dialog med brugerne og forstå deres behov
  • er struktureret og kan systematisere ad hoc-opgaver
  • er fortrolig med SQL
  • er erfaren bruger i Excel
  • har kendskab til DAX og/eller Power-BI

Vi tilbyder
I Bygma tilbyder vi dig en faglig dybde og en god kombination af forretning og data samt en stor selvbestemmelse over, hvordan du løser dine opgaver. Dertil kommer gode ansættelsesforhold med pensionsordning og sundhedsforsikring.

Bygmas BI-afdeling er et lille team på tre personer, heraf to analytikere og en back end udvikler, der sammen servicerer Bygmas ca. 700 BI-brugere. I teamet er der en uformel omgangstone, og vi sparrer meget med hinanden i dagligdagen, som gør at du hurtigt kommer ind i afdelingen både fagligt og socialt.

Bygma er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 15. april 2021. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. juni 2021. I Bygma HQ vil du få 60 kolleger og referere til økonomidirektør Niels Bille. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Niels på 4454 1708.

Ansøgningsfrist: 15. april 2021