I Bygma ved vi, at gode ledere skaber resultater. Derfor investerer vi i at få de bedste. Vores lederprogram er for dem, der vil gå forrest og vise vejen. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Butikschef til Bygma Amager

Brænder du for det gode købmandskab, og vil du gerne være med til at vise vejen frem for den gode handel? Så har du nu muligheden for dette i en helt unik og anderledes virksomhed på Amager.

Jobbet
Du kommer til at stå i spidsen for en af Bygmas større Proff-butikker. Som butikschef vil du komme til at stå på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen – hver dag. Dit arbejde vil veksle mellem ledelse og personlig kundebetjening. Du bliver budgetansvarlig og planlægger salgs- og markedsføringsaktiviteter både over for nuværende og potentielle kunder på B2B- og B2C-markedet. Samtidig vil du få opgaver inden for indkøb og lagerstyring og skal sikre dig, at vi altid har det rigtige varespejl i butikken.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være butikschef i Bygma Amager, forventer vi, at du:

  • kan håndtere et mandat til at træffe beslutninger
  • forstår, at vi er fagfolk, som handler med fagfolk
  • motiverer dit team til at tage ansvar for egen udvikling
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

Derudover forventer vi også, at du er drevet af salg, har gode lederevner, er struktureret med et godt overblik og sidst men ikke mindst – har forståelse for tal og data.

Du vil indgå i ledergruppen, og være med til at præge de beslutninger vi træffer, og eksekverer på vores lokale strategi, om at være Storkøbenhavns mest attraktive tømmerhandel.

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Bygma er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, og når vi investerer, gør vi det langsigtet.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning, hvorfor vi støtter, at du løbende kan lægge nye lag på din karriere. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er den 20. oktober 2023. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse efter aftale. I Bygma Amager vil du blive en del af et ungt og dynamisk team på 35 kolleger, hvor vi har et stærkt sammenhold og er kendt for den gode og uformelle stemning. Du vil komme til at referere direkte til direktør Lasse Reimers. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lasse på 27797047.

Ansøgningsfrist: 20. oktober 2023
Søg denne stilling