I Bygmas forretninger har lederen mandat til at træffe beslutninger. Han kender de lokale kunder og ved, hvordan vi får dem godt videre. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Butikschef til Bygma Helsingør

Bygma søger en Butikschef til vores proff-butik i Helsingør, som er en vigtig strategisk forretning med i alt 14 medarbejdere, hvoraf de 4 er ansat i proff-butikken. Bygma Helsingør har et stærkt team af medarbejdere, som er gode til at samarbejde på tværs af de to afdelinger – proff-butik og trælast.

Jobbet
Som Butikschef skal du stå i spidsen for vores proff-butik, og du står på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen. Hver dag. Dit arbejde vil veksle mellem ledelse og personlig kundebetjening.

Du vil være budgetansvarlig og planlægger salgs- og markedsføringsaktiviteter både over for nuværende og potentielle kunder på B2B markedet. Samtidig vil du have opgaver inden for indkøb og lagerstyring, og du skal sikre, at vi altid har det rigtige varespejl i butikken.

Du får ansvaret for et team af dygtige medarbejdere, som du skal motivere og udvikle, så I sammen er et hold, der leverer. Du er motiverende i din lederstil og afstemmer forventninger, ligesom du strukturerer og følger op, så du får det bedste ud af dit team.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være butikschef i Bygma, vil følgende kompetencer være vigtige for os:

  • du har erfaring med at drive en butik med et komplekst produktkatalog til professionelle kunder
  • du kan håndtere et mandat til at træffe beslutninger
  • du forstår, at vi er fagfolk, som handler med fagfolk
  • du motiverer dit team til at tage ansvar for egen udvikling
  • du er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

Du er er god til at se mulighederne og føre dem ud i livet. Det gør du blandt andet ved at være ambitiøs på både egne og dine medarbejderes vegne – og du leder dem ved selv at gå forrest.

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Bygma Gruppen er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, og når vi investerer, gør vi det langsigtet.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning, hvorfor vi støtter, at du løbende kan lægge nye lag på din karriere. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer samt gode ansættelsesforhold med pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Hvis du ser ovenstående som en spændende mulighed, så send din ansøgning via linket nedenfor senest 12. juni 2022 eller kontakt Direktør Henrik Havsholm på telefon +45 2894 4976 eller mail heha@bygma.dk for mere information og uddybning af jobbets muligheder.

Vi afholder samtaler løbende og det ligger os meget på sinde, at finde den helt rigtige kandidat til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 12. juni 2022