I Bygma er vi stolte af at have landets helt store entreprenører på kundelisten. Vi ved, at de har brug for kvalitet til tiden. Og at vejen til deres tillid går gennem god rådgivning. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma København søger
Key Account Managers og sælgere

Vi søger Key Account Managers og sælgere med stor erfaring inden for projektsalg og byggematerialer til nystartet projektafdeling i Bygma København.

Projektafdelingen er et selvstændigt profitcenter i reference til regionsdirektøren i Region Øst. Afhentersalg fra trælast og butik samt logistik leveres af Bygma Roskilde og landets øvrige Bygma afdelinger.

Jobbet som Key Account Manager
Din opgave er opsøgende salgsarbejde og projektsalg. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet. En vigtig del af din rolle er at opbygge og vedligeholde stærke kunderelationer. Du rådgiver kunderne og engagerer dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Samtidig får du ansvaret for at vedligeholde og udbygge din egen kundeportefølje.

Jobbet som Sælger
Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du indgår du i et tæt samarbejde med en Key Account Manager, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
For begge typer stillinger forventer vi, at du:

  • har solid salgserfaring og kan dokumentere stærke salgsresultater
  • kan arbejde selvstændigt og på eget initiativ – med respekt for Bygmas forretningsmodel
  • ved, at vi er fagfolk, som handler med fagfolk
  • forstår, at kundernes byggeprojekter kræver stram styring og leverancer til tiden

Vi tilbyder
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får attraktive ansættelsesvilkår og store frihedsgrader, hvor forretningsmæssig succes honoreres.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 6. juli 2020. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge de rette kandidater inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdsstedet er p.t. Bygma Roskilde, hvor øvrige supportfunktioner til salget findes i forvejen. I Bygma Roskilde vil du få 100 kolleger og referere til regionsdirektøren. Fra 2021 vil arbejdsstedet være Bygma København på Prags Boulevard. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte regionsdirektør Jens Jensen på 6161 4040.

Ansøgningsfrist: 6. juli 2020