I Bygmas forretninger har lederne mandat til at træffe beslutninger. De kender de lokale kunder og ved, hvordan vi får dem godt videre. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma søger Direktør til Odense

Kunne du tænke dig et lederjob med masser af personlige og faglige udfordringer og har du det der skal til for at lede en af branchens bedste brand?

Bygma leder efter en erfaren og dygtig Direktør til Bygma Odense, som kan lede og udvikle en solid forretning med 45 medarbejdere.

Du er en af branchens bedste købmænd og samtidig skal du være en stærk leder. Som Direktør får du salgsansvaret for forretningen og du skal drive salgsfremmende aktiviteter, hvor du med dit lederskab skaber vækst sammen med teamet. Du skal med dine kompetencer kunne motivere og være med til at drive Bygma Odense til nye højder. Potentialet er der – er du klar til en ny og spændende udfordring?

Jobbet
Som Direktør har du ansvaret for, sammen med teamet, at levere varen hver eneste dag til deres professionelle kunder og sammen sikre rådgivning og kundeservice på et højt niveau.

Du har salgsansvaret og du skal brænde for at skabe resultater sammen med dine medarbejdere og spille dem gode med din motiverende og anerkendende ledelsesstil. Du kan sætte retning på målene og eksekvere og du går gerne forrest for at nå i mål. Samtidig følger du op på de initiativer, der søsættes og du sørger for, at forventningsafstemme med teamet.

Du får en kompleks og udfordrende hverdag med at lede og støtte medarbejderne, ligesom du vil have ansvaret for salgs- og kundeaktiviteter i forretningen. Du får 6 ledere i reference og dem støtter du med din smittende ledelsesstil, så I sammen kan bygge videre på de muligheder og løsninger, der kan skabe endnu mere succes for forretningen.

Bygma Odense har en åben og loyal kultur, hvor de står på mål for hinanden og hvor der er plads til humor og socialt samvær. Kunderne er deres højeste prioritet, og samtidig skal de være glade for at gå på arbejde.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Som Direktør i Bygma Odense vil du skabe succes hvis du:

  • Er en stærk leder med motiverende og positiv ledelsesstil
  • Har flere års erfaring med ledelse og udvikling af medarbejdere inden for trælast el.lign.
  • Har dokumenterede salgsresultater fra B2B markedet
  • Er god til at kommunikere og komme med klare budskaber
  • Formår at sætte retning og handling på ordene og får eksekveret på tingene
  • Besidder god forståelse for regnskab og nøgletal og er vant til at have budgetansvar
  • Sikrer opfølgning og har overblik samt struktur og kan navigere i en travl hverdag
  • Viser synlig ledelse og forventningsafstemmer med teamet

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Bygma er en velkonsolideret danskejet virksomhed med ca. 2500 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 2200 medarbejdere i Bygma Danmark. De er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen. De står kun til regnskab for sig selv, og når de investerer, gør de det langsigtet.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Bygma ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke deres forretning, hvorfor de støtter at du løbende kan lægge nye lag på din karriere. Du bliver en del af deres stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver de plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder Bygma en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer samt gode ansættelsesforhold med pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Hvis ovenstående kan være en spændende mulighed for dig, så send din ansøgning og dit CV til job@human360.dk mærket ”Direktør Odense”

Bygma samarbejder med Human360 for at få besat denne stilling. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Morten Elbro på 2858 0056 eller mail me@human360.dk for mere information og uddybning af jobbets muligheder.

Vi afholder samtaler løbende og det lægger os meget på sinde, at finde den helt rigtige kandidat til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!