I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma søger Direktør til Ringe

Kunne du tænke dig et lederjob med masser af personlige og faglige udfordringer og har du det der skal til for at lede en af branchens bedste brand?

Bygma leder efter en erfaren og dygtig Direktør til Bygma Ringe, som kan lede og udvikle en solid forretning.

Du er en af branchens bedste købmænd og samtidig skal du være en stærk og udadvendt leder. Som Direktør får du salgsansvaret for forretningen og du skal drive salgsfremmende aktiviteter, hvor du med dit lederskab skaber vækst sammen med teamet. Du skal med dine kompetencer kunne motivere og være med til at drive Bygma Ringe til nye højder. Potentialet er der – er du klar til en ny og spændende udfordring?

Bygma Ringe har vokset sig til en stor forretning med 22 medarbejdere, som alle bidrager til en åben og loyal kultur, hvor de står på mål for hinanden og hvor der er plads til humor og socialt samvær.

Jobbet
Som Direktør brænder du for at skabe resultater sammen med teamet og spille dem gode med din motiverende og anerkendende ledelsesstil. Du kan sætte retning på målene og eksekvere på dem og du går forrest for at nå i mål. Samtidig følger du op på de initiativer der søsættes og du sørger for, at forventningsafstemme med teamet.

Du får en kompleks og udfordrende hverdag med at lede og støtte medarbejderne, ligesom du vil have ansvaret for salgs- og kundeaktiviteter i forretningen. Du støtter teamet med din smittende ledelsesstil, så I sammen kan bygge videre på de muligheder og løsninger, der kan skabe endnu mere succes for forretningen. Dit arbejde vil veksle mellem ledelse og personlig kundebetjening, så det er vigtigt at du er indstillet på hands-on ledelse i hverdagen.

Bygma Ringe har en åben og loyal kultur, hvor de står på mål for hinanden og hvor der er plads til humor og socialt samvær. Kunderne er deres højeste prioritet og samtidig skal de være glade for at gå på arbejde.

Det er dig som driver og udvikler forretningen og du får ansvaret for at skabe yderligere vækst sammen med teamet. Derudover vil du have ansvaret for den daglige drift og de økonomiske resultater. Du er motiverende i din lederstil og du er god til at afstemme forventninger og du følger op, så du får det bedste ud af dit salgsteam.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Som Direktør i Bygma Ringe vil du skabe succes hvis du:

  • Er en stærk leder med motiverende og positiv ledelsesstil
  • Har flere års erfaring med ledelse og udvikling af medarbejdere inden for trælast el. lign
  • Er god til at kommunikere og komme med klare budskaber
  • Har dokumenterede salgsresultater fra B2B markedet
  • Formår at sætte retning og handling på ordene og får eksekveret på tingene
  • Besidder god forståelse for regnskab og nøgletal og har erfaring med at have budgetansvar
  • Viser synlig ledelse og forventningsafstemmer med teamet

Bygma tilbyder ansvar fra dag ét
Bygma er en velkonsolideret danskejet virksomhed med ca. 2500 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 2200 medarbejdere i Bygma Danmark. De er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen. De står kun til regnskab for sig selv, og når de investerer, gør de det langsigtet.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Bygma ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke deres forretning, hvorfor de støtter at du løbende kan lægge nye lag på din karriere. Du bliver en del af deres stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver de plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder de en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer samt gode ansættelsesforhold med pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Hvis ovenstående kan være en spændende mulighed for dig, så send din ansøgning og dit CV til job@human360.dk mærket ”Direktør Ringe”

Bygma samarbejder med Human360 for at få besat denne stilling. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Morten Elbro på 2858 0056 eller mail me@human360.dk for mere information og uddybning af jobbets muligheder.

Vi afholder samtaler løbende og det lægger os meget på sinde, at finde den helt rigtige kandidat til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!