I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Chauffør til Bygma København

Vi søger en chauffør til Bygma København – vores nye topmoderne trælast- og logistikcenter, som åbner i 2022, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet
Din opgave bliver udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser – primært i Storkøbenhavn. Du håndterer varerne korrekt, og leverer til aftalt tid og på rette sted, så vores kunder kan komme videre. Du er Bygmas ansigt udadtil, og sætter en ære i at levere professionel service og kvalitet – hver gang!

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være chauffør i Bygma, forventer vi, at du:

  • altid er klar til at hjælpe vores kunder
  • ved at en byggeplads kræver leverancer til tiden
  • har kørekort til kategori B, C og evt. C/E samt gyldigt EU-kvalifikationsbevis
  • har krancertifikat D og evt. E, takografkort samt truckcertifikat

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej – og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold. Samtidig giver vi dig plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier. Du får en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er d. 12. juli 2022. Vi holder løbende samtaler, og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse efter aftale. Vi er i fuld gang med at etablere den nye organisation i Bygma København. Vi arbejder p.t. fra opstillede kontormoduler på Prags Boulevard – kun 2,5 km fra Rådhuspladsen. I Bygma København vil du få 56 kolleger og referere til logistikchef Bent Bugge. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Bent på 2896 3864.

Ansøgningsfrist: 12. juli 2022