I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

Controller til Bygma Shared Service Center i Risskov

Vi søger en controller med gåpåmod og ambitioner til vores Shared Service Center i Risskov.

Jobbet
Vores Shared Service Center har ansvaret for at servicere vores 60 forretninger i Danmark. Du bliver en del af en velkonsolideret virksomhed, som hele tiden har fokus på at udvikle sig og gøre det bedre. Som controller medvirker du til den økonomiske og forretningsmæssige opfølgning, herunder sparring og vidensdeling. Dine primære arbejdsområder vil være:

  • finansiel- og forretningsmæssig controlling af vores forretninger
  • controlling af skat, moms og afgifter
  • finansielle analyser og opfølgning på disse
  • medvirke til udarbejdelse af årsregnskab, månedsrapportering, budgetter og estimater
  • deltage i og ansvar for diverse projekter, ”Hands on” og ad hoc opgaver

Vil du hjælpe med at udvikle vores forretning?
Har du lyst til at være controller i Bygma, forventer vi, at du:

  • har en uddannelse på Erhvervsakademi/HR-R niveau eller lignende, hvor du har beskæftiget dig med både økonomi og IT
  • besidder en stærk analytisk og forretningsmæssig forståelse
  • er detaljeorienteret og struktureret i din arbejdsform
  • har god IT-forståelse og benytter Excel på højt niveau

Du får ansvar fra dag ét
Du er med i front fra første arbejdsdag, og her er sjældent langt fra idé til handling. Du får en hverdag, hvor prioriteter skifter, og du bliver udfordret og tager ansvar for egne opgaver. Vi ved, at din viden er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning. Og du kan løbende lægge nye lag på din karriere.

Bygma er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, så når vi investerer, gør vi det langsigtet. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 28. april 2021. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde hurtigst muligt. Arbejdsstedet er Bygma Shared Service Center i Risskov, som beskæftiger ca. 25 medarbejdere. I Controlling får du 2 kollegaer, og du refererer til regnskabschefen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Ole Heelund på 8842 0014.

Ansøgningsfrist: 28. april 2021