I Bygmas forretninger har lederne mandat til at træffe beslutninger. De kender de lokale kunder og ved, hvordan vi får dem godt videre. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Direktør til Bygma Helsingør

Bygma søger en direktør til vores forretning i Helsingør, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere. Som direktør i Bygma Helsingør får du det fulde ansvar for driftsresultatet i forretningen, som inkluderer en trælast og en proff-butik. Med fokus på byggematerialer er din opgave at lede, positionere og optimere Bygma i et stærkt konkurrencepræget marked.

Dit ansvar bliver at styrke og vækste Bygma Helsingør, som med sin lokale beliggenhed har et solidt marked i nærområdet. Med ansvar for hele forretningen vil du fokusere på både drift, salg og ledelse af i alt 14 dygtige medarbejdere, som du skal motivere og udvikle, så I sammen er et hold, der leverer hver eneste dag.

Du får to ledere i reference. Som direktør indgår du i ledergruppen i Region Øst med reference til Regionsdirektøren.

Du skaber vækst og driver god ledelse
Du skal været drevet af lysten og have evnerne til at arbejde professionelt med salg og ledelse. Du ved, at succes hand­ler om resultater, og du er derfor bevidst om at træffe de nødvendige beslutninger i en handlings­orienteret organisation med fokus på markedet og kunderne.

Du er er god til at se mulighederne og føre dem ud i livet. Det gør du blandt andet ved at være ambitiøs på både egne og dine medarbejderes vegne – og du leder dem ved selv at gå forrest. Du sætter mål for dig selv og dit hold, og du holder ved, til I har nået målene.

Din lederstil er motiverende og involverende, og du skaber tillid ved hjælp af oprigtighed, gennemsigtighed og anerkendelse. Endvidere er du en god formidler, som formulerer vedtagne beslutninger klart og loyalt.

Erfaren leder med baggrund i salg
Du har erfaring inden for relationssalg til professionelle kunder, og kan fremvise gode resultater inden for salg til byggeriet, ligesom du kan dokumentere erfaring med salgs-, drifts-, og personaleledelse. Du er vant til at arbejde med tal og budgetter, og med en god økonomisk indsigt bruger du nøgletal til at målrette din indsats. Måske sidder du i dag i en lignende stilling inden for samme eller en relateret branche.

Vi tilbyder
Bygma Gruppen er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, og når vi investerer, gør vi det langsigtet.

Vi er den største danskejede leverandør af byggematerialer på det danske marked. og den position ønsker vi at fastholde og udbygge.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med handlefrihed og eget bundlinjeansvar. Hertil kommer en attraktiv og resultatorienteret lønpakke, der modsvarer de stillede krav.

Kan du se dig selv hos os?
Hvis du ser ovenstående som en spændende mulighed, så kontakt Morten Elbro fra Human360 på telefon 2858 0056 eller mail me@human360.dk for mere information og uddybning af jobbets muligheder. Human360 er Bygmas eksterne rekrutteringspartner på denne stilling.

Vi afholder samtaler løbende, og det ligger os meget på sinde, at finde den helt rigtige kandidat til stillingen. Så skynd dig at sende os din ansøgning senest 18. juli 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 18. juli 2022