I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

E-handelskoordinator til Bygma Online

Vil du være med til at sætte den digitale standard i byggebranchen? Vi har travlt og søger en derfor en e-handelskoordinator.

Vi har en ambitiøs strategi for vores e-handelsløsninger til både professionelle og private kunder og søger derfor en dygtig e-handelskoordinator. Du kommer til at arbejde i et team, hvor humøret er højt og hvor der ikke behøver være langt fra idé til eksekvering. Du bliver en del af en afdeling, hvor det går stærkt, og hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden. Derfor skal du ikke være bange for at tage telefonen og forsøge at hjælpe kunden, når det er nødvendigt.

Jobbet
Som vores nye e-handelskoordinator forventer vi, at du er klar til at tage fat og til at tage medansvar for at vores webshops når nye højder. Vi har travlt og har brug de rigtige hænder og det rigtige hoved til at varetage en række funktioner i vores e-handelsafdeling.

Vi tror på, at en langsigtet strategi på indhold, annoncering og SEO er en vigtig del af fundamentet i en solid webshop. Den skal du være med til at tegne og eksekvere.

Vil du være med til at bygge Danmark digitalt?
Vi forventer at du har erfaring fra lignende stilling og at du kan se dig selv i rollen, hvor:

-Du bliver en del af koblingen mellem e-handel og marketing og du skal være med til at sikre den nødvendige synergi mellem kampagner og webshops.

-Du får ansvar for at producere og opsætte landing- og kampagnesider og forsideindhold

-Du får ansvar for at sikre, at forsiderne på Bygma.dk og Bygma.dk/proff altid er aktuelle

-Du får ansvar for vores SEO, både på content og på vare-, og kategoriniveau, hvor du i samarbejde med ekstern konsulent skal sikre Bygma får topplaceringer

For at løse en del ovenstående opgaver, er det en stor fordel hvis du har erfaring med HTML og CSS. Du kan arbejde i Photoshop og almindeligt CMS-arbejde ligger dig ikke fjernt – vi bruger Episerver, og skal sørge for, at du får den introduktion, du har brug for.

Vi tilbyder ansvar, gode kollegaer og plads til fritid
Bygma scorer top-in-class, når vi måler på arbejdsglæde i koncernen. Udover et spændende og afvekslende job med masser af udfordringer, tilbyder vi i Bygma Online også en positiv og uformel arbejdsdag med 6 dedikerede kollegaer. Vi giver plads til fritid, så du løbende kan genoplade dine batterier.

Bygma er en familieejet virksomhed placeret blandt Top 100 største virksomheder i Danmark. Vi står kun til regnskab for os selv, så når vi investerer, gør vi det langsigtet. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Du søger jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 27 . september 2021, men vi behandler ansøgninger løbende og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristen.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. december 2021. Arbejdsstedet er Bygma Gruppens hovedkontor i Søborg, som beskæftiger ca. 65 medarbejdere. I Bygma Online får du 6 kollegaer og du refererer til E-handelschef Peter Lippert. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter på telefon 2788 5813 eller på peli@bygma.dk.

Ansøgningsfrist: 27. september 2021