I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Ekspeditionsleder til Bygma Amager

Nu har du en helt unik mulighed for at vise dine færdigheder som leder, da Bygma Amager leder efter en leder til ekspeditionen, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet
Du skal lede 5 medarbejdere i salg og stå for planlægning, koordinering og opfølgning. Udover den daglige ledelse af salgsteamet, vil dit arbejde byde på kontakt til vores kunder. Du leder og fordeler arbejdet i salgsteamet, og sikrer sammen med de øvrige medarbejdere, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden. Du bliver en del af ledergruppen, hvor du er med til fortsat at eksekvere på vores lokale strategi om at være Storkøbenhavns mest attraktive tømmerhandel.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være ekspeditionsleder i Bygma Amager, forventer vi, at du:

  • forstår, at vi er her for kunderne, hvilket kræver orden og struktur.
  • leverer professionel kvalitet til tiden.
  • kan håndtere et mandat til at træffe beslutninger.
  • har lyst til at påtage dig rollen som leder i ekspeditionen.
  • har lyst til at indgå i et ungt og dynamisk team.

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Bygma er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi står kun til regnskab for os selv, og når vi investerer, gør vi det langsigtet.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning, hvorfor vi støtter, at du løbende kan lægge nye lag på din karriere. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 27. september 2023. Vi holder løbende samtaler, og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse snarest muligt. I Bygma Amager vil du få 35 kolleger og referere til salgschef Daniel Gren Larsen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Daniel på 2834 4188 eller DGL@bygma.dk

Ansøgningsfrist: 27. september 2023
Søg denne stilling