I Bygma ved vi, at gode ledere skaber resultater. Derfor investerer vi i at få de bedste. Vores lederprogram er for dem, der vil gå forrest og vise vejen. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Er du Bygmas nye Butikschef i Aalborg Centrum?

Bygma leder efter en erfaren og dygtig butikschef til deres proff-butik i Bygma Aalborg C., hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Du skal være branchens bedste købmand, og samtidig skal du være en god leder, hvor du med dine kompetencer kan motivere og være med til at drive Bygma Aalborg C. til nye højder. Potentialet er der – er du klar til en ny og spændende udfordring?

Bygma Ålborg C. åbnede i 2017 og har siden vokset sig til en stor forretning med 42 medarbejdere, som alle bidrager til en åben og loyal kultur, hvor de står på mål for hinanden og hvor der er plads til humor og socialt samvær. Kunderne er deres højeste prioritet og samtidig skal de være glade for at gå på arbejde.

Jobbet
Som Butikschef har du ansvaret for sammen med dit team af dedikerede medarbejdere at leverer varen hver eneste dag til deres professionelle kunder. Du skal brænde for at skabe resultater sammen med dine medarbejdere, spille dem gode med din motiverende ledelsesstil sætte retning på mål og kunne eksekvere på dem. Det er vigtigt at du kan sætte handling bag ordene, og at du går forrest for at nå målene.

Sammen med teamet skal du sørge for at levere rådgivning og kundeservice på et højt niveau. Dit arbejde vil veksle mellem ledelse og personlig kundebetjening, ligesom du vil have ansvaret for salgs- og markedsføringsaktiviteter i butikken, både over for nuværende og potentielle kunder på B2B markedet.

Derudover vil du være budgetansvarlig og også have opgaver inden for indkøb og lagerstyring og du skal sikre, at der altid er det rigtige varespejl i butikken. Du er motiverende i din lederstil og afstemmer forventninger, strukturerer og følger op, så du får det bedste ud af dit salgsteam. Du får 6 sælgere i reference og du vil indgå i ledergruppen i Bygma Aalborg, hvor du vil bidrage med muligheder og løsninger og være proaktiv inden for dit område.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Som Butikschef i Bygma vil du skabe succes hvis du:

  • er en stærk leder med karisma og smittende humør og har en stærk ledelsesstil
  • du formår at sætte handling på ordene og får eksekveret
  • har overblik og struktur og kan navigere i en travl hverdag
  • kan motivere dit team til at tage ansvar for egen udvikling og spille teamet stærkt
  • besidder godt købmands- og lederskab
  • er karriereorienteret og vil noget mere og noget større

Ansvar fra dag ét
Hos Bygma bliver du en del af en stærk kultur med loyale ”BygMakkerer”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet som ét samlet hold. De tilbyder dig faglig dybde i en professionel forretning og det betyder at du har gode muligheder for at avancere på din karrierestige, når du vil lægge næste lag på karrieren og dine personlige udviklingsmuligheder.  Samtidig giver Bygma dig plads til familie og fritid, så du dermed kan genoplade dine batterier.

Interesseret?
Hvis du tænker at ovenstående lyder som en spændende mulighed, så send din ansøgning og dit CV til job@human360.dk mærket ”butikschef Aalborg”

Bygma samarbejder med Human360 for at få besat denne stilling. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Morten Elbro på 2858 0056 eller mail     me@human360.dk for mere information og uddybning af jobbets muligheder.

Vi afholder samtaler løbende, og det lægger os meget på sinde at finde den helt rigtige kandidat til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!