I Bygma tager vi et medansvar for den verden vi er en del af, herunder et særligt ansvar i forhold til at drive en bæredygtig samfundsudvikling.
Vi er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til loftet. Når vi investerer, gør vi det langsigtet. Sådan hjælper vi med at bygge et bæredygtigt Danmark.

Er du drevet af bæredygtighed og tætte kunderelationer? Bygma søger Bæredygtighedskonsulenter til Øst og Vest.

Har du lyst til at være en del af et nyt og professionelt bæredygtighedsteam og drive den bæredygtige dagsorden for vores medarbejdere og kunder?

I Bygma Gruppen er bæredygtig vækst et strategisk fokusområde, og vi ønsker at gøre bæredygtighed så konkret som muligt for at skabe størst værdi for vores kunder og deres kunder. Vi udvider derfor vores team og søger tre Bæredygtighedskonsulenter mere, som har lyst til at være med på Bygmas bæredygtighedsrejse.

Du bliver en del af et helt nyt bæredygtighedsteam med fire andre bæredygtighedskonsulenter, en koordinator og en analytiker, samt en Klima- og bæredygtighedschef på hovedkontoret i Søborg. Vi lægger vægt på at skabe et team med højt humør, en uformel tone og plads til daglig sparring.

Jobbet
Som bæredygtighedskonsulent i Bygma bliver du en af nøglepersonerne i arbejdet med at implementere og realisere Bygmas bæredygtighedsmål. Dine primære opgaver bliver at integrere bæredygtighed som en naturlig del af det daglige arbejde hos vores kollegaer, og du vil få et stort netværk, idet du kommer rundt i alle filialerne i regionen. Dit job er dynamisk, og det kræver, at du trives med at indtage forskellige roller – nogle gange starter og slutter en opgave hos dig, andre gange er du mellemleddet.

Dine opgaver vil være med fokus på følgende:

 • Teame op med salgskollegaer om bæredygtighed i salgsprojekter
 • Holde kundemøder med afsæt i bæredygtigt byggeri og den efterfølgende opfølgning
 • Forstå og formidle kundens behov ud fra bæredygtighed
 • Afholde interne uddannelsesforløb for vores bæredygtighedsambassadører på tværs af hele organisationen
 • Udføre interne audits i samspil med den regionale markedschef
 • Arrangere og agere vært ved lokale bæredygtighedsarrangementer mv.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer i det nye bæredygtighedsteam, ligesom du bliver en del af salgsteamet i regionen. Du vil referere direkte til den pågældende Regionsdirektør, som du også løbende vil koordinere de forskellige indsatser med. Fagligt vil du referere til Klima- og bæredygtighedschef Elnaz Ehsani. Du vælger selv dit fysiske arbejdssted i en af Bygma-filialerne i regionen, efter nærmere aftale.

Din baggrund er vigtig for os
Du har en teknisk baggrund med indsigt i byggeriet. Optimalt set er du uddannet BSc., MSc., bygningskonstruktør eller lignende, og har minimum 2-3 års relevant erhvervserfaring fra byggebranchen. Du skal have et stort overblik og sans for detaljen, når det kræves. Vi ser gerne, at du har et godt kendskab til bæredygtighedscertificeringer som DGNB og Svanemærket, ligesom det er et stort plus, hvis du allerede er uddannet DGNB-konsulent. Har du ikke DGNB-uddannelsen, vil vi sørge for at du får den.

Derudover er dine kvalifikationer:

 • God forståelse for værdikæden i byggebranchen
 • Udadvendt og positiv tilgang og evne til at se muligheder
 • Tilgængelig for kollegaerne og går helhjertet ind i partner- og supportrollen
 • Stærk formidler og kommunikerer dine budskaber klart og tydeligt, både i skrift og tale
 • Erfaring med at navigere i et job med stor berøringsflade og mange interessenter
 • God til at skabe tætte relationer på tværs af organisationen
 • Stort drive og er selvkørende med målet for øje

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Bygma Gruppen er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag, og du får mulighed for at folde dig ud i dit fag. Vi ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning, hvorfor vi støtter, at du løbende kan lægge nye lag på din karriere. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer, samt gode ansættelsesforhold med pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Vi indkalder kandidater til samtaler løbende og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning, senest d. 1. juni 2022. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Elnaz Ehsani på mail ele@bygma.dk eller telefon 2779 6461.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 1. juni 2022