I Bygmas forretninger har lederne mandat til at træffe beslutninger. De kender de lokale kunder og ved, hvordan vi får dem godt videre. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Filialchef til Bygma Nexø

Bygma søger en Filialchef til vores forretning i Nexø, hvor kunderne både er professionelle håndværkere og private personer, som har handlet med Bygma igennem mange år. Som Filialchef i Bygma Nexø får du det fulde ansvar for driftsresultatet i forretningen, som er et lokalt byggecenter, og med fokus på byggematerialer, er din opgave at lede, positionere og optimere Bygma i et stærkt konkurrencepræget marked.

Dit ansvar bliver at styrke og vækste Bygma Nexø, som med sin lokale beliggenhed har et solidt marked i nærområdet. Med ansvar for hele forretningen vil du fokusere på både drift, salg og på ledelse af i alt 15 dygtige medarbejdere, som du skal motivere og udvikle, så I sammen er et hold, der leverer hver eneste dag.

Du får to ledere i reference og som Filialchef indgår du i ledergruppen i Region Øst med reference til Regionsdirektøren.

Du skaber vækst og driver god ledelse
Du skal været drevet af lysten til og have evnerne til at arbejde professionelt med salg og ledelse. Du ved, at succes hand­ler om resultater, og du er derfor bevidst om at træffe de nødvendige beslutninger i en praktisk og handlings­orienteret organisation med fokus på markedet og kunderne.

Du er er god til at se mulighederne og føre dem ud i livet. Det gør du blandt andet ved at være ambitiøs på både egne og dine medarbejderes vegne – og du leder dem ved selv at gå forrest. Du sætter mål for dig selv og dit hold, og du holder ved, til I har nået målene.

Din lederstil er motiverende og involverende, og du skaber tillid ved hjælp af oprigtighed, gennemsigtighed og anerkendelse. Endvidere er du en god formidler, som formulerer vedtagne beslutninger klart og loyalt.

Erfaren leder med baggrund i salg
Du har erfaring inden for relationssalg til professionelle kunder og kan fremvise gode resultater inden for salg til byggeriet, ligesom du kan dokumentere erfaring med salgs-, drifts-, og personaleledelse. Du er vant til at arbejde med tal og budgetter, og med en god økonomisk indsigt bruger du nøgletal til at målrette din indsats. Måske sidder du i dag i en lignende stilling inden for samme eller relateret branche.

Vi tilbyder
Bygma Gruppen er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, og når vi investerer, gør vi det langsigtet.

Vi er den største danskejede leverandør af byggematerialer på det danske marked og den position ønsker vi at fastholde og udbygge.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med handlefrihed og eget bundlinjeansvar. Hertil kommer en attraktiv og resultatorienteret lønpakke der modsvarer de stillede krav.

Kan du se dig selv hos os?
Hvis du ser ovenstående som en spændende mulighed, så send din ansøgning via linket nedenfor eller kontakt Regionschef Jens Jensen på telefon +456161 4040 eller mail jeje@bygma.dk for mere information og uddybning af jobbets muligheder. Fristen er 1. juni 2022.

Vi afholder samtaler løbende og det ligger os meget på sinde, at finde den helt rigtige kandidat til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 1. juni 2022