I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

HR-konsulent med fokus på udvikling

Vi søger en engageret og stærk HR-udviklingskonsulent, der kan transformere nogle af HR-afdelingens mange strategiske projekter til målrettet virkelighed i vores organisation.

Jobbet
Som HR-udviklingskonsulent kommer du til at beskæftige dig med spændende opgaver, der strækker sig over en bred portefølje. Konkret kan nævnes videreudvikling af vores employer branding koncept, herunder drive vores karrieresite – et udfordrende projekt, du i rollen som primus motor skal være med til at drive og præge. Aktuelt arbejder vi også med strategiske projekter som onboarding, rekruttering, lederudvikling og talent management.

Du kommer også til at spille en stor rolle i udvikling og tilrettelæggelse af kampagner og rekrutteringsforløb for elever. Du deltager på uddannelsesmesser for unge, ligesom du udbygger vores samarbejde med lokale handels- og erhvervsskoler. Du videreudvikler og kvalitetssikrer vores salgstrainee-uddannelse i tæt dialog med vores samarbejdspartner. Du koordinerer aktiviteter omkring den praktiske uddannelse – fx arrangerer praktikophold for salgstrainees hos vores kolleger i Norden.

Vil du hjælpe med at udvikle vores forretning?
Vi forventer, at du har flere års praktisk HR-erfaring fra tidligere job suppleret med en teoretisk platform på cand.merc. eller HD-niveau. Vi forventer derfor også, at du

  • har været i projektlederrollen, hvor en del af din erfaring er høstet
  • kan udvikle, planlægge og eksekvere
  • trives både i den udadvendte formidlerrolle og i rollen som proceskonsulent, hvor du i højere grad er katalysator og facilitator
  • kan kombinere den gode analyse med en praktisk hands-on indstilling
  • kan begå dig i forskellige miljøer, hvor du tilpasser din stil til de interne kunder uden, at du går på kompromis med faglighed og det overordnede budskab.

Vi tilbyder gode kollegaer og plads til fritid
Bygma scorer top-in-class, når vi måler på arbejdsglæde. Udover et spændende og afvekslende job med masser af udfordringer, tilbyder vi i HR-afdelingen også en positiv og uformel arbejdsdag med 9 dedikerede kollegaer. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores dygtige udviklingskonsulent, der også vil introducere dig til jobbet. Vi giver plads til fritid, så du løbende kan genoplade dine batterier.

Bygma er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, så når vi investerer, gør vi det langsigtet. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 31. januar 2021. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde hurtigst muligt. Arbejdsstedet er Bygma Gruppens hovedkontor i Søborg, som beskæftiger ca. 70 medarbejdere. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-direktør Anette Sondrup på 4454 1707.

Ansøgningsfrist: 31. januar 2021