I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

Indkøber

Vi søger en indkøber til vores indkøbsafdeling på hovedkontoret i Søborg.

Jobbet
Indkøbsafdelingen er en strategisk forretningsenhed i Bygma Gruppen A/S, som bl.a. står for centrale forhandlinger af rammeaftaler med leverandører, udvikling af kategoristrategier og opfølgning på leverandørperformance.

Som indkøber i Bygma A/S er din primære opgave at forhandle, implementere og følge op på centrale indkøbsaftaler og markedsføringsstrategier. I samarbejde med dine kollegaer, skal du løfte den daglige kommunikation omkring indkøb til både butikker og de centrale funktioner. Du vil indgå i et stærkt team af 6, hvor alle bidrager til fælles resultatskabelse. Dine primære arbejds- og ansvarsområder vil være:

 • Udvikling af produktkategorier
 • Prisfastsættelse og opfølgning
 • Vedligeholdelse af Bygmas sortiment
 • Forhandling af årsaftaler
 • Planlægning og implementering af markedsføringstiltag
 • Udarbejdelse af analyser til brug for beslutningsproces og opfølgning

Vil du hjælpe med at udvikle vores forretning?
Har du lyst til at være indkøber i Bygma, forventer vi, at du:

 • er struktureret, analytisk og har flair for tal
 • er ansvarsbevidst og udviser ejerskab for dine opgaver
 • er fortrolig med MS Office pakken, særligt Excel
 • er en holdspiller, som bliver motiveret af en kollektiv præstation
 • har stærke kommunikationsevner – både i skrift og tale

Du får ansvar fra dag ét
I indkøbsafdelingen er du med i front fra første arbejdsdag, og her er sjældent langt fra idé til handling. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning. Og du kan løbende lægge nye lag på din karriere.

Bygma er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, så når vi investerer, gør vi det langsigtet. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 5. marts 2024. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde 1. april 2024 eller efter aftale. Arbejdsstedet er Bygma Gruppens hovedkontor i Søborg, som beskæftiger ca. 80 medarbejdere. I indkøbsafdelingen vil du få 19 kollegaer og referere til indkøbschef Kim Lindegård Rasmussen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kim på 3167 2774.

Ansøgningsfrist: 5. marts 2024