I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

IT Operations Engineer med automatiseringsgen til Bygma IT i Søborg

Færdes du hjemmevant i et mangeartet it-systemlandskab, og kan du lide at få processerne til at køre automatisk? Har du erfaring med administration og drift af servere, databaser og forretningssystemer? Og vil du være med, når vi som den største danskejede leverandør til byggeriet leverer de digitale brikker til branchens grønne omstilling? Så kunne du måske have lyst til at blive vores nye IT Operations Engineer i Bygma IT.

Om jobbet
Som IT Operations Engineer i Bygma IT kommer du til at arbejde med drift, vedligeholdelse og udvikling af vores infrastruktur sammen med dine tre kolleger i driftsafdelingen.

Vi tilbyder

  • Et udfordrende og afvekslende job i et anerkendende miljø, hvor fagfolk hjælper fagfolk
  • Stor indflydelse på planlægningen og opgavefordelingen i det daglige arbejde
  • Mulighed for at gøre karriere og videreuddanne dig

Om os
Bygma IT består af godt 20 medarbejdere, der driver en installation med 2.000+ arbejdsstationer og 120+ servere. Du vil indgå i vores driftsafdeling og få dine egne ansvarsområder. Hovedparten af opgaverne løses fra vores kontor i Søborg eller fra din hjemmearbejdsplads, men du skal regne med enkelte rejsedage til vores datterselskaber.

Om dig
Du vil være en god kandidat til jobbet, hvis du kan levere infrastrukturløsninger, der ikke bare virker, men giver forretningsværdi. Desuden regner vi med, at du:

  • Har en relevant it-uddannelse
  • Kan medvirke til at automatisere opgaverne og skabe en nemmere hverdag for dig selv og dine kolleger
  • Har et godt greb om informationssikkerhed i alle aspekter af opgaveløsningen

På teknologisiden arbejder vi blandt andet med:

  • Active Directory og Windows PowerShell
  • Databaser på Microsoft- og AS/400-platforme
  • Infor M3 som midtpunkt i en forretningssystemportefølje, der også omfatter Microsoft Power BI og onlineplatforme med Episerver/Optimizely

Så har du erfaring fra miljøer, hvor nogle af disse teknologier har indgået, hører vi meget gerne fra dig. Men du kan også sagtens have lignende erfaringer med Linux, Python eller Oracle.

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma Gruppens IT-afdelingen er du med i front fra første arbejdsdag, og her er sjældent langt fra idé til handling. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning. Og du kan løbende lægge nye lag på din karriere. Vi tror på, at vores medarbejdere udvikler sig bedst, hvis de selv får chancen for at påvirke deres arbejde.

Bygma er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, så når vi investerer, gør vi det langsigtet. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

I Bygma arbejder vi målrettet på at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for den professionelle håndværker via vores trælaster og butikker. Vi sætter en ære i altid at være leveringsdygtige i den fagligt mest kompetente og professionelle rådgivning.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 18. juni 2023. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse er hurtigst muligt. Arbejdsstedet er Bygma Gruppens hovedkontor i Søborg, som beskæftiger ca. 70 medarbejdere. I IT-afdelingen vil du referere til IT-driftschef Dennis Malmgren. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dennis på mail dma@bygma.dk eller telefon +45 2894 7400.

Ansøgningsfrist: 18. juni 2023
Søg denne stilling