I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

IT-supporter med overskud til Bygma IT i Søborg

Er du en skarp IT-supporter, der kan lide at få tingene til at fungere både for din kollega i trælastekspeditionen og i det store systemlandskab? Har du erfaring med installation og support af pc-arbejdspladser og administration af brugere og netværk? Og vil du være med, når vi som den største danskejede leverandør til byggeriet leverer de digitale brikker til branchens grønne omstilling? Så kunne du måske have lyst til at blive vores nye IT-supporter i Bygma IT.

Om jobbet
Som IT-supporter i Bygma IT kommer du til at arbejde i en first-level supportfunktion med brugeradministration, installation og indkøb af hard- og software og generel support på telefon og helpdesksystem foruden enkelte opgaver med installation og opsætning af hardware.

Vi tilbyder

  • Et udfordrende og afvekslende job i et anerkendende miljø, hvor fagfolk hjælper fagfolk
  • Stor indflydelse på planlægningen af dit arbejde
  • Mulighed for at gøre karriere og videreuddanne dig

Om os
Bygma IT består af godt 20 medarbejdere, der driver en installation med 2.000+ arbejdsstationer og 120+ servere. Du vil indgå i vores supportteam for Østdanmark og få dine egne ansvarsområder. Hovedparten af opgaverne løses fra vores kontor i Søborg eller fra din hjemmearbejdsplads, men du skal regne med enkelte rejsedage til vores datterselskaber.

Om dig
Du vil være en god kandidat til jobbet, hvis du kan arbejde både selvstændigt med opgaver og som en del af et team på større projekter. Desuden formoder vi, at du:

  • Har en relevant it-uddannelse
  • Med samme professionalisme kan hjælpe den nystartede salgstrainee med at få mails på mobiltelefonen og logistikchefen med at få løftet netværksperformance på WMS-systemet
  • Har lyst til at udvikle dig både personligt og fagligt sammen med os

På teknologisiden arbejder vi blandt andet med:

  • Windows på desktop
  • Google Workspace
  • Infor M3 og andre forretningsapplikationer

Har du erfaring fra supportarbejde, hvor disse har indgået, hører vi meget gerne fra dig. Men du kan også sagtens have lignende erfaringer fra andre platforme.

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma Gruppens IT-afdelingen er du med i front fra første arbejdsdag, og her er sjældent langt fra idé til handling. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning. Og du kan løbende lægge nye lag på din karriere. Vi tror på, at vores medarbejdere udvikler sig bedst, hvis de selv får chancen for at påvirke deres arbejde.

Bygma er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, så når vi investerer, gør vi det langsigtet. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

I Bygma arbejder vi målrettet på at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for den professionelle håndværker via vores trælaster og butikker. Vi sætter en ære i altid at være leveringsdygtige i den fagligt mest kompetente og professionelle rådgivning.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 18. juni 2023. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse er hurtigst muligt. Arbejdsstedet er Bygma Gruppens hovedkontor i Søborg, som beskæftiger ca. 70 medarbejdere. I IT-afdelingen vil du referere til IT-chef Søren B. Olsen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søren på mail sbo@bygma.dk eller telefon +45 2145 6157.

Ansøgningsfrist: 18. juni 2023