I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Kørselsplanlægger til Bygma Aalborg Logistik

Vi søger en kørselsplanlægger til Bygma Aalborg Logistik, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet
Du skal stå for planlægning, koordinering og optimering af distributionen i kørselsafdelingen for begge vores forretninger i Aalborg. Du sikrer sammen med de øvrige medarbejdere, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden. Udover den daglige kørselsplanlægning vil dit arbejde byde på kontakt til og servicering af vores kunder samt kvalitetskontrol af de pakkede varer. Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være kørselsplanlægger i Bygma, forventer vi, at du:

  • forstår at et effektivt lager kræver orden og struktur
  • leverer professionel kvalitet til tiden
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold
  • har flair for IT, Excel og logistiksystemer

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 4. november 2020. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse hurtigst muligt. I Bygma Aalborg vil du få 40 kolleger og referere til logistikchefen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Ole Østergaard på 4222 3605 eller direktør John Nielsen på 4017 4788.

Ansøgningsfrist: 4. november 2020