I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Kørselsplanlægger til Bygma Roskilde

Vi søger en kørselsplanlægger til vores trælast i Bygma Roskilde, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Bygma Roskilde er distributionscenter for flere af Bygmas enheder og har således en væsentlig distributionsopgave i koncernen.

 Jobbet

Du indgår i et team af i alt 4 kørselsplanlæggere.
Du skal medvirke til planlægning, koordinering og optimering af distributionen i kørselsafdelingen. Du sikrer sammen med de øvrige medarbejdere, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden. Udover den daglige kørselsplanlægning vil dit arbejde byde på kontakt til og servicering af vores kunder i spørgsmål omkring distribution. Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system oh hvor vi arbejder med en høj grad af digitaliserede arbejdsprocesser.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være kørselsplanlægger i Bygma, forventer vi, at du:

  • forstår at effektiv kørselsplanlægning kræver orden og struktur
  • leverer professionel kvalitet til tiden
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold
  • har flair for IT, Excel og logistiksystemer
  • Brancheerfaring – gerne fra trælast eller tilsvarende med distribution af langgods.
  • Er klar til at arbejde i et team af 4 medarbejdere med skiftende arbejdstider i perioden fra kl. 05.00 til 20.00.

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 22. maj 2022. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse snarest muligt. I Bygma Roskilde vil du få 107 kolleger og referere til logistikchef Jens Ole Petersen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jens Ole på 2778 1894.

Ansøgningsfrist: 22. maj 2022