I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Kørselsplanlægger til Bygma Tønder

Vi søger en kørselsplanlægger til vores trælast i Bygma Tønder, hvor kunderne er et mix af private og professionelle.

Jobbet
Du skal stå for planlægning, koordinering og optimering af distributionen i kørselsafdelingen – vi bruger M3. Du sikrer sammen med de øvrige medarbejdere, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden. Udover den daglige kørselsplanlægning vil dit arbejde byde på kontakt til og servicering af vores kunder samt kvalitetskontrol af de pakkede varer. Endvidere får du opgaver inden for ordrehåndtering og periodisk lageroptællingDu bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være kørselsplanlægger i Bygma, forventer vi, at du:

  • forstår at et effektivt lager kræver orden og struktur
  • leverer professionel kvalitet til tiden
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold
  • har flair for IT, Excel og logistiksystemer
  • har truckcertifikat og kørekort

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 17. marts 2021. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse hurtigst muligt. I Bygma Tønder vil du få 25 kolleger og referere til lagerforvalter Lars Christian Eskildsen Møller. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lars på 2788 0503.

Ansøgningsfrist: 17. marts 2021