I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Lagerchef til Bygma København

Trives du i en travl hverdag, hvor du skal holde mange bolde i luften? Og har du lyst til at blive en del af en dygtig og ambitiøs virksomhed, hvor vi yder vores allerbedste for at gøre vores kunder tilfredse og vores medarbejdere glade?

Bygma søger en lagerchef til vores nye topmoderne trælast- og logistikcenter i København, som åbner ultimo 2022.

Jobbet
Som lagerchef får du ansvaret for den daglige drift af vores lager og for ledelsen af et team på 13 medarbejdere. Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system, og hvor arbejdsprocesserne i høj grad er digitaliseret. Vi har fokus på udvikling og på altid at blive bedre til at servicere vores kunder.

Som leder er du den, der leder og fordeler arbejdet, og har ansvaret for tidsregistrering og bemandingsplaner. Samtidig deltager du aktivt i arbejdet inden for af- og pålæsning samt pak og pluk. Sammen med teamet sikrer du god kvalitet og service til vores kunder, samt at lager og plads fungerer effektivt, og altid fremstår ryddeligt og ordentligt.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Som lagerchef i Bygma er det vigtigt for os, at du kan sætte kryds ved følgende:

  • du har erfaring med at drive et lager eller logistikafdeling af en vis størrelse
  • du har branchekendskab og forstår, at et effektivt lager kræver orden og struktur
  • du kan håndtere et mandat til at træffe beslutninger
  • du kan motivere dit team til at tage ansvar for egen udvikling
  • du er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold
  • du har truckcertifikat og kørekort

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Bygma Gruppen er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, og når vi investerer, gør vi det langsigtet.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning, hvorfor vi støtter, at du løbende kan lægge nye lag på din karriere. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer samt gode ansættelsesforhold med pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Vi indkalder løbende kandidater til samtaler, og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning senest 14. juli 2022.

Vi er i fuld gang med at etablere den nye organisation i Bygma København – kun 2,5 km fra Rådhuspladsen. Vores salgsteam arbejder pt. fra egne lokaler hos Bygma Roskilde og på vores fremtidige lokation på Prags Boulevard er vi en lille flok medarbejdere, der er med til at drive byggeriet i retning af en åbning. Vi forventer en samling af hele organisationen på Prags Boulevard i løbet af Q3 2022.

I Bygma København vil du få 56 kolleger og referere til logistikchef Bent Bugge, som du er velkommen til at kontakte på telefon 2896 3864, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 14. juli 2022