I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

Lønkonsulent til Bygma Koncernens hovedkontor i Søborg – med mulighed for deltid

Vi søger en kollega til vores lønteam, der kan servicere Bygma Koncernens ca. 2.000 medarbejdere i Danmark. Der er mulighed for en fuldtids- eller deltidsstilling.

Har du erfaring med alle aspekter af løn, og trives du med at servicere medarbejdere med lønfaglige spørgsmål? Så er du måske vores nye kollega.

Jobbet
Du kommer til at arbejde med hele paletten inden for lønadministration i Epos Løn og Visma Løn, samt tidsregistrering i TimePlan. Du skal servicere vores medarbejdere med spørgsmål om bl.a. løn, overenskomst, orlov, ferie, pensionsafregning, tidsregistrering m.m. Du bliver en del af et velfungerende team, som har fokus på samarbejde og sparring.

Dine opgaver bliver bl.a.

 • vedligehold af stamdata i lønsystemer
 • vedligehold af registreringer i tidsregistreringssystem
 • klargøring af løn og lønkørsel for timelønnede og funktionærer
 • dialog med medarbejdere og ledere om lønfaglige spørgsmål via telefon og ticket system
 • refusionssøgning
 • indberetninger til offentlige myndigheder

Vores forventninger til dig

 • du har øje for detaljerne og sikrer, at kvaliteten altid er i top
 • du er serviceorienteret med fokus på faglighed
 • du kan tale med og rådgive kollegaer på tværs af vores organisation
 • du har et godt humør og trives med mange forskellige opgaver, også de mere rutineprægede
 • du er tålmodig og struktureret og bevarer overblikket i en travl hverdag med mange deadlines
 • du bidrager med en positiv indstilling og energi

Dine faglige kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har arbejdet 3-5 år som lønmedarbejder eller lønkonsulent i en større virksomhed. Du er vant til at arbejde med overenskomster, refusioner, ferieloven mv. Du har gode IT-kompetencer og er rutineret bruger af Excel. Derudover vil det være en fordel, hvis du har kendskab til Epos Løn, Visma Løn og TimePlan.

Vi tilbyder
Udover et spændende job med masser af udfordringer, tilbyder vi et positivt arbejdsmiljø med dygtige kollegaer, som støtter og hjælper hinanden på tværs af ansvarsområder samt en nærværende leder, som du kan sparre med.

Bygma er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, så når vi investerer, gør vi det langsigtet. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

I Bygma er du med i front fra første arbejdsdag, og her er sjældent langt fra idé til handling. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er den 5. februar 2021. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. april 2021. Arbejdsstedet er Bygma Gruppens hovedkontor i Søborg, som beskæftiger ca. 65 medarbejdere. I HR-afdelingen vil du få 9 kollegaer og referere til lønchef Henriette Norrbohm. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henriette på 2840 8695.

Ansøgningsfrist: 5. februar 2021