I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Logistikassistent til Bygma Aalborg logistik

Vi søger en logistikassistent til Bygma Aalborg logistik, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet
Du skal hjælpe med planlægning, koordinering og optimering af distributionen i kørselsafdelingen. Du sikrer sammen med de øvrige medarbejdere, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden. Udover den daglige styring af opgave- og ordrehåndtering i M3 vil dit arbejde byde på kontakt til og servicering af vores kunder. Endvidere får du opgaver inden for administration, varemodtagelse og periodisk lageroptællingDu bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være logistikassistent i Bygma, forventer vi, at du:

  • forstår at et effektivt lager kræver orden og struktur
  • leverer professionel kvalitet til tiden
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold
  • har lyst til en travl og hektisk arbejdsdag med stor faglig fokus
  • har flair for IT, truckcertifikat og kørekort

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 16. marts 2021. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse hurtigst muligt. I Bygma Aalborg C vil du få 44 kolleger og referere til logistikchef Michael Pedersen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Michael på 2844 7385.

Ansøgningsfrist: 16. marts 2021