I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Logistikchef til Bygma Hillerød

Er du en erfaren leder, der kan styre et stort distributionscenter og samtidig motivere og udvikle et dygtigt team? Bygma søger en logistikchef til vores forretning i Hillerød, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere, og hvor vi servicerer en stor del af det Nordsjællandske marked.

Bygma Hillerød er en af Bygmas store forretninger med et distributionscenter på 33 medarbejdere og 7 lastbiler. Forretningen har et godt og velfungerende team, hvor personaletrivsel, stemning og samarbejde mellem salg, logistik og administration fungerer godt og vægtes højt.

Jobbet
I jobbet som logistikchef står du i spidsen for vores logistikafdeling, og du bliver ansvarlig for driften og optimering af vores lager og distribution. Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system, og hvor arbejdsprocesserne i høj grad er digitaliseret. Du leder og fordeler arbejdet med pakning af ordrer og udkørsel af varer og byggematerialer. Sammen med de øvrige medarbejdere sikrer du, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden, og at lager og plads altid fremstår ryddeligt og ordentligt.

Som logistikchef står du på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen – hver dag. Som leder er du motiverende i din lederstil, hvor du strukturerer og afstemmer forventninger og følger op, så du får det bedste ud af dit team. Du indgår i ledergruppen i Bygma Hillerød og får 33 medarbejdere i reference. Du vil referere til direktøren, Jakob Skriver, i Bygma Hillerød.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Som logistikchef i Bygma er det vigtigt for os, at du kan sætte kryds ved følgende:

  • du har erfaring med at drive et lager eller logistikafdeling af en vis størrelse
  • du ved, at et effektivt lager kræver orden og struktur
  • du kan håndtere et mandat til at træffe de rigtige beslutninger
  • du er god til at motivere dit team til at tage ansvar for egen udvikling
  • du er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Bygma Gruppen er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, og når vi investerer, gør vi det langsigtet.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning, hvorfor vi støtter, at du løbende kan lægge nye lag på din karriere. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer samt gode ansættelsesforhold med pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Vi indkalder løbende kandidater til samtale, og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning senest 18. juli 2022.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jakob Skriver på telefon 2629 0200.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 18. juli 2022